Użytkownik Bonifacy Opublikowano 23 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2025 (edytowane) Nick: Grzegorz syfon Data i Godzina: 23.01.2025 - 22:43:11 Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): https://csgo.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=11 Link do Screenów: NIE DOSTAŁEM ŻADNYCH SS CZY MOŻNA TO SPRAWIDZIĆ CZY ZOSTAŁE ONE WYKONANE BO MAM WRAŻENIE ŻE NIE Steamid: Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 597797635 ' Wycinek z Konsoli: Connection accepted by 193.33.177.14:27051 * Privileges set BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 316 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Grzegorz syfon [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny StrefaSkilla.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 597797635 ' [AMXBans] Your IP : ' ------- ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Coś od siebie: Co mogę dodać tak jak już pisałem mam wrażenie że nie zostały mi zrobione żadne ss szukałem już wszędzie po starych folderach przed reinstallem nie ma nigdzie są z innych serwerów ale nie z waszego liczę na rzetelne podejście do sprawy. DODAJE JESZCZE SS Z MOJEGO FOLDERU https://imgur.com/a/ahEFZPd Edytowane 23 Stycznia 2025 przez Bonifacy Odnośnik do komentarza
Sponsor Dziadek. Opublikowano 24 Stycznia 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Jak Znaleźć Screenshoty z Gry Counter-Strike: Otwórz Eksplorator Plików: Kliknij na ikonę folderu na pasku zadań lub użyj skrótu klawiszowego Win + E. Wpisz %appdata% w Pasek Adresu: W polu adresu u góry okna Eksploratora plików wpisz %appdata% i naciśnij Enter. Przejdź do Folderu Local: Kliknij na AppData w górnej części okna, a następnie otwórz folder Local. Otwórz Folder VirtualStore: Znajdź i otwórz folder VirtualStore. Przejdź do Folderu Program Files: Wewnątrz folderu VirtualStore znajdź i otwórz folder Program Files. Znajdź Folder Gry (Counter-Strike): W folderze Program Files znajdź i otwórz folder Counter-Strike lub cs. Znajdź Screenshoty: W folderze gry poszukaj plików screenshotów (mogą mieć nazwę w formacie HalfLifeXX). Sprawdź Folder cstrike_polish: Jeśli nie widzisz screenshotów w folderze cstrike, sprawdź folder cstrike_polish w tym samym miejscu. Alternatywna Ścieżka Szukania: Otwórz Eksplorator Plików: Kliknij na ikonę folderu na pasku zadań lub użyj skrótu klawiszowego Win + E. Wpisz %localappdata% w Pasek Adresu: W polu adresu u góry okna Eksploratora plików wpisz %localappdata% i naciśnij Enter. Znajdź Folder Gry: W folderze Local znajdź i otwórz folder Counter-Strike lub cs. Znajdź Screenshoty: Poszukaj folderu screenshots lub podobnie nazwanego folderu wewnątrz folderu gry. Sprawdź Foldery cstrike i cstrike_polish: Upewnij się, że sprawdzasz zarówno folder cstrike, jak i cstrike_polish. Kopiowanie lub Przenoszenie Plików: Jeśli znalazłeś odpowiednie pliki screenshotów, skopiuj lub przenieś je do innego miejsca na swoim komputerze. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bonifacy Opublikowano 24 Stycznia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 1 sposobem mam folder pusty programy files 2 sposob nie mam w localu folderu z cs gdzie mogę jeszcze to znaleźć gdzie z innych serwerów normalnie dostaje ss do tego folderu a z waszego nie dostałem czy z poziomu swojej rangi mozesz zobaczyc w jakie miejsce na kompie zostaly zapisane ss bo one gdzieś muszą leżeć. Może nazwa jaka jest jak dostałem bana na mirage to będzie css_mirage? mogę przeszukać komputer wyszukiwarką po nazwie może coś znajdzie tylko jak nazywa się plik albo jak może. Ewentualnie możesz podać mi jakiegoś dc związanego z serwerem i tam może kogoś znajdę. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Czas minął Brak ssow = brak UB Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 24 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi