Użytkownik Amnezja Opublikowano 24 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Cześć mam pytanie czy mozna miec aplikacje w której mam customowany celownik chodzi dokładnie o tą. pytalem na chacie i ktos podpowiedzial mi zebym stworzyl pytanie wiec to robie, niektórzy tez mowią zebym se zrobil kropke na monitorze ale nie chce tego robic i no. Z góry dziękuje za odpowiedz 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 24 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 raczej nie + te celowniki sa chujowe i idzie je zrobic w konsoli nie liczac tego rainbowa XD Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Czemu nie chcesz robić kropki na monitorze? Co masz do kropek na monitorze? W regulaminie dasta nie ma nic na ten temat, aby było to zabronione, więc raczej możesz, skoro nie jest to wbrew regulaminowi Jedyne co masz w regulaminie na temat celownika "2.14 Zakaz wgrywania dodatkowego celownika do AWP, scouta " Odnośnik do -> Regulamin DD2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kuba555 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Aplikacja do zrobienia celownika raczej nie jest tu dozwolona, a już na pewno nie jest na 99% serwerów więc lepiej zrobić sobie kropkę samemu Nie trzeba żadnej taśmy ani rysowania na ekranie mazakiem - wystarczy namoczyć malutki kawałek papieru w wodzie i zrobić z niego kulkę która nieinwazyjnie przylepi się do monitora. Czasami jak mi się chcę to takową robię, ale nie do snajperek tylko do zwykłych broni, bo standardowe celowniki w 1.6 rozszerzają się jak dupsk0 w burdelu i to jest fakt... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Te celowniki lub prawie takie same można zrobić w konsoli (bez dodatkowych kolorów). Dziś dodam do regulaminu nowy punkt dotyczący zakazu używania dodatkowych programów do modyfikowania celownika na naszych serwerach 1.6. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi