Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Apka z Celownikiem

Amnezja

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć mam pytanie czy mozna miec aplikacje w której mam customowany celownik chodzi dokładnie o tą. pytalem na chacie i ktos podpowiedzial mi zebym stworzyl pytanie wiec to robie, niektórzy tez mowią zebym se zrobil kropke na monitorze ale nie chce tego robic i no. Z góry dziękuje za odpowiedz

• Lubię to! 1
  • Premium
Premium

raczej nie + te celowniki sa chujowe i idzie je zrobic w konsoli nie liczac tego rainbowa XD 

• Junior Admin
Junior Admin

Czemu nie chcesz robić kropki na monitorze? Co masz do kropek na monitorze?  

W regulaminie dasta nie ma nic na ten temat, aby było to zabronione, więc raczej możesz, skoro nie jest to wbrew regulaminowi :ok:

Jedyne co masz w regulaminie na temat celownika "2.14 Zakaz wgrywania dodatkowego celownika do AWP, scouta "   

Odnośnik do -> Regulamin DD2

heh1111.png

• Użytkownik

Aplikacja do zrobienia celownika raczej nie jest tu dozwolona, a już na pewno nie jest na 99% serwerów więc lepiej zrobić sobie kropkę samemu

Nie trzeba żadnej taśmy ani rysowania na ekranie mazakiem - wystarczy namoczyć malutki kawałek papieru w wodzie i zrobić z niego kulkę która nieinwazyjnie przylepi się do monitora.

Czasami jak mi się chcę to takową robię, ale nie do snajperek tylko do zwykłych broni, bo standardowe celowniki w 1.6 rozszerzają się jak dupsk0 w burdelu i to jest fakt...

• Zasłużony

Te celowniki lub prawie takie same można zrobić w konsoli (bez dodatkowych kolorów). Dziś dodam do regulaminu nowy punkt dotyczący zakazu używania dodatkowych programów do modyfikowania celownika na naszych serwerach 1.6. 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

temat zamkniety.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]