Użytkownik BlQckU Opublikowano 27 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Gdybyś był papierem to jakim? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 27 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2025 Dziwne, ale głębokie pytanie. Kilka opcji się we mnie "kłóci". Z jednej strony, wydaje mi się, że mógłbym być papierem do pisania. Jest prosty, a zarazem wyjątkowy, pełen charakteru i pozwala na tworzenie pięknych rzeczy – zarówno podniosłych, artystycznych, jak i praktycznych. Jest też trwały i wytrzymały, co pasuje do mojej osoby. Z drugiej strony, trochę taki do scrapbookingu – pełen kolorów, wzorów i kreatywnych możliwości, czasem z lekką nutą nostalgii, przechowując wspomnienia i momenty z życia. Scrapbooking to taka piękna forma ekspresji, która pozwala na tworzenie czegoś unikalnego i osobistego i chyba też bym się z tym mógł utożsamiać. 3 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 28 Stycznia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 kule, Ty nie potrafisz krotko zwiezle i na temat napisac? xDDDD nie no szanuje ^/^ ja za to chcialbym byc papierem sciernym, tworzy ladne rzeczy (np drewno mozna ladnie oszlifowac) oraz mozna nim naprawiac stare zardzewiale rzeczy, odnawiac zmatowiale i w ogole jest przydatny (i jak ktos denerwuje, to mozna mu ladnie takim papierem buzke zremiksowac xDD) 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 28 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 Papierem kredytowym dawała bym komuś do podpisu i zabierała co moje, papierem w końcu byłabym ja, to że nie mój podpis to inna sprawa Z innych mogłyby być jeszcze ~~> Papier fotograficzny, bo są na nim różne pamiątkowe fotki, zawsze można obczaić i wrócić wspomnieniami I jakimś ogólnie papierem ozdobny, są ładne i można z nich tworzyć różne kreatywne autorskie prezenciki ((: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 31 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Toaletowym. Bym widział pupy dziewczyn 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi