Lotencjusz Opublikowano 30 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Masowe UB, a nawet z wilczego biletu Screenshot/Nagranie/Przykład Cześć, wam podejrzewam, ze jestem tutaj jedyną osobą, która myśli o masowych UB i jest w stanie napisać tego typu temat, ale no. Ktoś musi proponować, żeby coś się działo, na forum także: Proponuję masowe UB oraz zdjęcie wilczego biletu każdej osobie, która otrzymała tą piękną rangę. Nie ma co się oszukiwać, ludzi na forum będzie coraz mniej i nieważne czy ktosz was czy ktokolwiek inny stanie na głowie żeby ktoś nowy zawitał na forum. Takie są fakty, ludzie po prostu odchodzą nie tylko od csa, ale również z sieci ponieważ liczba dobrych sieci zmniejszyła się, ograniczyła się do kilku sztuk, a w głównej mierze propozycja jest pisana z myślą o osobach, które kiedyś trzymały bana/wilczy bilet bo zbłądziły, niektórzy raz, niektórzy kilka razy, ale to bez znaczenia. Nie wiem, czy przez całą egzystencje sieci, ktokolwiek proponował tutaj coś takiego, tymbardziej nie wiem czy kiedykolwiek odbyło się masowe UB, ale warto zadać sobie pytanie: - Czy coś złego się stanie? Najwyżej pojawi się kilka starych botów czy też akustycznych użytkowników, których szybko będzie można się pozbyć. Jak to mówi sam włodarz sieci "Śmieci się same wynoszą". A co sieć mogła by zyskać? Chociażby potencjalny powrót użytkówników, którzy: - mogli by wrócić i tworzyć serwery - mogli by wspomóc sieć swoimi umiejętnościami - zwiększyliby siłę forum, aktywność chatboxa, aktywność forumową itp Zdaję sobie sprawę, że dużo tych użytkowników zrezygnowało z działania na forach i jest to zrozumiałe, ale to kolejne argumeny do wprowadzenia takich zmian: - niezbyt dobrze czyta się stare posty, komentarze osób z przekreślonym nickiem - być może znajdą się osoby, które skorzystają z "drugiej szansy" - być może znajdą się osoby, które z ciekawości wejdą na forum zobaczyć czy forum jeszcze dycha Nie wiem czy jest możliwość (pewnie tak), ale przykładowo można by wysłać takim użytkownikom maila z informacją o UB i kto wie. Może ktoś sobie przypomni o zabawie w sieci i postanowi "wrócić na stare śmieci". Osobiście widzę więcej zalet, niż wad tego pomysłu dlatego piszę tą propozycję. Być może znajdą się osoby, które jakkolwiek sensownie zauważą kolejne zalety (pewnie też wady). Wiadomo, z propozycji można wykluczyć osoby, które otrzymały bana w ostatnim czasie, Blaszczyk się nie zalicza xD Pozdrawiam Lotencjusz Edytowane 30 Stycznia 2025 przez Lotencjusz 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 30 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Jestem na tak świetna propozycja team #FreeBłaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium f0rget. Opublikowano 30 Stycznia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 Również jestem na tak #FreeBłaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Propozycję przyjmujemy, lecz zrobimy to w nieco inny sposób o którym poinformujemy za pewien czas. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 31 Stycznia 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi