Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Stycznia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Kto jest dla Ciebie wzorem do naśladowania i dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 31 Stycznia 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 James Bond, bo byl sprytny, rozgarniety i zawsze mial pomysl jak wyjsc z opresji xDDDDDDDDD a tak serio to nie mam raczej wzorca, staram sie robic to co uwazam za stosowne i staram sie byc dobrym czlowiekiem do innych, mam taki mozna powiedziec 6 zmysl, ze potrafie po chwili rozmowy z druga osoba ocenic jaka to osoba i czy jest falszywa badz nie ( oczywiscie nie zawsze do konca sie da, ale w duzej, bardzo duzej ilosci przypadkow sie nie myle ) ;)) milego i pozdrowki ^/^ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 31 Stycznia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Nie ma takiej osoby wole robić wszystko po swojemu i być sobą 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2025 Wzorem do naśladowania są moje wartości, którymi się kieruje w życiu 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Lutego 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi