Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 1 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 Witam. Nie wiem, czy to po aktualizacji steam czy coś innego było, ale gdy chcę obejrzeć demko, w konsoli wpisuję viewdemo i wklejam nazwę dema, nie pokazuje się panel do odtwarzania (brak przewijania itp). Może ktoś miał taki problem i go rozwiązał, bądż ktoś może wiedzieć, dlaczego go nie ma? Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 1 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 cs2 czy cs 1.6? jesli cs2 to shift + f2 pomoze a jesli cs 1.6 to nie wiem (chociaz nie jestem pewny ale powinna ta sama kombinacja klawiszy pomoc) 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 1 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 Zmień na steamie betę na steam legacy, chyba wiesz w którym miejscu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 1 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 (edytowane) 14 minut temu, D3M0N napisał(a): Zmień na steamie betę na steam legacy, chyba wiesz w którym miejscu Zmieniłem. Dam znać, czy pomogło. /// Działa. Dzięki @ D3M0N Można zamknąć temat. Edytowane 1 Lutego 2025 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 1 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi