>> AXIS << Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 1. Nick: @ oskar211 2. Kto nadał warna: @ D3M0N 3. Czas: gdzieś koło 12 4. Powód: Japa xD dla żartów 5. Dowody/SS: Witam chciałem odwołać się od Warna nadanego przez Moderatora @ D3M0N Nie jest to pierwszy raz jak dla żartów piszemy do siebie nawzajem (japa) pomiędzy użytkownikami @ NetaO i @ z0k1n Nikt nikomu tutaj nie ubliżał i nawet nie miałby powodu i można to sprawdzić przeglądając historię czatu. Widnieją na czacie inne żarty (typu czarne) i wszystko było ok nie rozumiem tutaj zapędu do nadania Warna 😀 Proszę równie sprawdzić historię czatu czy rzeczywiście zasługuje na Warna z ostatnich dni a nawet tygodni. Codziennie żartujemy sobie pomiędzy graczami beż obraźliwych tekstów 😀 Gdyby było coś na rzeczy to któryś z graczy napisałby skargę. Nie widzę tutaj powodu do otrzymania warna ale pozostawię to dla "office" 😀 Pozdrawiam. 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Tutaj nagrodziłem całą ekipę warnami, ze względu na częstotliwość i tworzenie przez to złej atmosfery na chatboxie. Z resztą nie pierwszy raz, a że Ty też w tamtym momencie w tym uczestniczyłeś to Tobie też się oberwało. Zaznaczę jeszcze, że wczoraj Hana upominał za to Neta0 i z0k1n. Tutaj na wgląd częstotliwości robienie syfu: Więcej się wypowiedziałem pod odwołaniem Neta0 - https://strefaskilla.pl/topic/59865-odwo%C5%82anie-warn-netao/ Nie ma sensu pisać to samo co tam, ostatecznie osoby wyżej postawione stwierdzą czy warny były słuszne czy nie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Nieprzestrzeganie regulaminu wiąże się z konsekwencjami naprawdę myślicie, że to zabawne? Takie zachowanie tylko pokazuje brak kultury. Odsyłam Was do tej strony → KLIK , abyście mogli przeczytać i zastanowić się nad swoim zachowaniem. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi