Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Pytanie 1 Dokąd zabrałbyś mnie na pierwszą randkę? Użytkownik nr 1: Nie lubię, gdy ktoś zamula, więc rozmowy przy kawie na pewno odpadają. Myślę, że dobrym pomysłem byłby wypad na drinka lub do parku rozrywki. Użytkownik nr 2: Jeśli mielibyśmy dobry kontakt, to miejsce nie miałoby większego znaczenia. Ale jeśli mam być konkretny na kebaba, a potem na piwo w plenerze. Kto nie ryzykuje mandatu, ten nie pije szampana! Użytkownik nr 3: Myślę, że najlepszą opcją na pierwszą randkę byłby spacer, wypad nad jezioro albo nawet kino. Użytkownik nr 4: Może to banalne, ale wybrałbym spacer najlepiej nad jakiś staw lub jezioro, żeby przejść się wokół i porozmawiać. A jeśli miałabyś ochotę, moglibyśmy potem coś zjeść pizzę, kebaba, w zależności od Twoich preferencji. Pytanie 2 Gdybyś mógł wybrać jedno miejsce na Ziemi, gdzie chciałbyś mieszkać? Użytkownik nr 1: Wydaje mi się, że najlepszym miejscem byłaby jakaś cicha, malownicza wioska w górach. Użytkownik nr 2: Na Malediwach jest tam ciepło przez cały rok i można w pełni korzystać z życia. Użytkownik nr 3: W domu rodzinnym. Zawsze panowała tam przyjemna atmosfera i lubię tam wracać. Użytkownik nr 4: Najchętniej na Malediwach albo w miejscu, gdzie jest pięknie, jest morze lub ocean i ciepły klimat. Pytanie 3 Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu? Użytkownik nr 1: Pewność siebie we wszystkich podejmowanych działaniach oraz zapewnienie dobrego bytu bliskim. Użytkownik nr 2: Zdrowie bez niego człowiek staje się marudny jak stara baba. Poza tym, rodzina i przyjaciele, normalne relacje oraz zaufanie. Użytkownik nr 3: Spełnienie wszystkich swoich życiowych celów i marzeń. Użytkownik nr 4: Zaufanie do drugiej osoby, rodzina oraz odrobina szaleństwa jak mam to w naturze! Pytanie 4 Gdybyś mógł opisać siebie trzema słowami, jakie by to były? Użytkownik nr 1: Zawzięty, pomocny, empatyczny. Użytkownik nr 2: Wyglądam na człowieka, który mógłby spier*olić Ci życie. Użytkownik nr 3: Uprzejmy, romantyczny, ugodowy. Użytkownik nr 4: Miły, zabawny, godny zaufania. Pytanie 5 Jakie są twoje hobby? Użytkownik nr 1: Wszelkiego rodzaju sporty, mechanika oraz fizyka. Użytkownik nr 2: Szachy, rapowanie, pisanie tekstów, sport, oglądanie donghu’y. Użytkownik nr 3: Moim największym hobby są komputery i samochody. Poza tym uwielbiam zwierzęta! Użytkownik nr 4: Motoryzacja, wyścigi, siatkówka. @ Hana_Montana : Teraz musisz wybrać użytkownika, który po tych odpowiedziach spodobał Ci się najbardziej, i wyjaśnić, dlaczego właśnie jego wybrałaś. @ BRINA : Hmm, kurczę czytałam odpowiedzi kilka razy i mogę stwierdzić, że jest ciężko wybrać. Odpowiedź każdej osoby mi czymś odpowiada, nie powiem ale zdanie " Wyglądam na człowieka który mógłby spier*olić ci życie. " mnie urzekło XD. Jeśli miałabym wybierać gdzie ja bym chciała mieszkać to na pewno byłyby to cieple kraje, lubię ludzi zdecydowanych, ale i nie nudnych, najważniejsze jest dla mnie zaufanie i myślę, że podobnymi wartościami kieruje się osoba spod numeru 4. Także naprawdę było ciężko, ale stawiam na numer 4. Teraz tekst jest poprawny stylistycznie i gramatycznie, ale zachowałem oryginalny styl użytkowników. Dzisiejszą Streforandkę wygrywa - @ paczajonovicz Gratulację! Użytkownik nr 1 - @ 01010101 Użytkownik nr 2 - @ PROSTO. MISTRZ Użytkownik nr 3 - @ tak. Użytkownik nr 4 - @ paczajonovicz Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału otrzymujecie ode mnie po 30pkt do sklepiku redakcji! ! SKLEPIK REDAKCJI ! 2 2 Odnośnik do komentarza
Miss BRINA Opublikowano 7 Lutego 2025 Miss Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 O tego to się nie spodziewałam 😅 Odpowiedzi były tak podobne, że to było naprawdę ciężkie 🫣 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 @ BRINA @ paczajonovicz wszystkiego dobrego gołąbki 3 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Miałem to samo napisać, co przedmówca, więc SZCZĘŚCIA MISIAKI!! 2 Odnośnik do komentarza
Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 7 Lutego 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Romantycy na kebaba by zabrali 🤣 3 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 7 Lutego 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 9 minut temu, ST Seba TD napisał(a): Romantycy na kebaba by zabrali 🤣 no baaa hahahahaha xDDDDD 42 minuty temu, BRINA napisał(a): O tego to się nie spodziewałam 😅 Odpowiedzi były tak podobne, że to było naprawdę ciężkie 🫣 tak tak, porwalo Cie 2 Odnośnik do komentarza
21cm109dmg Kocham Cie kwiatuszku <3 Opublikowano 7 Lutego 2025 21cm109dmg Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 ale zes sie wjebala XDDDDDDDDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 7 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 prawie wygrałem 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 12 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 Najlepsza seria @ Hana_Montana ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi