Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] - Dorzucenie kilku map do serwera ONLY DD2 // przeróbka systemu osiagniec // NUKE // AZTEC // DUST1 // INFERNO // ELDORADO

SzymoZDS

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jaką masz propozycje?:
Screenshot/Nagranie/Przykład

Napewno rozgrywke by to urozmaiciło.

Może jakiś klasyczny serwer ? Jakaś forma VIPA czy OSIAGNIEC za CZAS/KILLE poswiecony w grze ? Typu darmowy Deagle na początku rundy ... Po dłuższej grze np AK/M4 za Darmo.

Jakaś forma punktów na koncie ? Mozliwosc odblokowywania darmowych broni za te punkty ? VIP - punkty x2 ? 

Rejestrowanie nicku i dodawanie do niego hasła ? 

Legenda o Niemym Michałku

• WTF 2
  • Opiekun UBT CS 1.6

Jak sama nazwa wskazuje only dd2 to only dd2. Reszty nie zrozumiałem 

Jestem na nie

edit: kolego, masz na myśli serwer na zasadzie gun game. Serwer only dd2 nie jest serwerem tego typu. Po co zmieniać coś co działa dobrze ?

• Lubię to! 1
  • Super 1

XDD1.png

• Użytkownik

Żaden GUN GAME >:(

Deagle // AK // M4   ---> Darmowy po zdobyciu określonych osiągnięć (?). Teraz tylko każdy klika 1 lub 2(darmowe AK/M4)  na klawiaturze i ewentualnie smoke'a dokupi :smoke:

D3M0N
D3M0N,

Zakaz pisania dwóch postów pod rząd - używaj opcji "edytuj".

• Zasłużony

Przerabiać bardzo dobrze rozkręconego Only DD2 na GUN MODA czy FFA to spory strzał wydaje mi się, że w kolano.
Ludzie jakby chcieli pograć na GUNie czy FFA to by właśnie tego serwera szukali, ale wbijają postrzelać na DD2, po co to ruszać?
Po co się bawić w jakieś dziwne osiągnięcia, żeby mieć darmową broń jak możesz zwyczajnie wybrać czym chcesz grać. Chcesz osiągnięć to możesz rywalizować w top15 na serwerze, na dziwne tory by ten serwer zjechał.
Propozycja na nie

• Lubię to! 1
  • VIP
VIP

Only DD2 prosperuje dobrze, więc po co zmieniać coś co działa? Na serwerze zmienisz na innego wyglądającego dusta 2 i ludziom się nie podoba, więc dodawanie innych map pogorszyło by sprawę i co za tym idzie spadek graczy. Te osiągnięcia bardzo dziwne, darmowy Deagle przecież po to jest VIP a serwer musi z czegoś też "żyć".

Jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Sponsor
SPONSOR

Jestem na nie to jest dd2 a nie jakieś cs go mod czy FFA 

• Lubię to! 1

Tak samo na NIE 

Jak już chcesz coś zmienić to usunąć plugin związany z Asystami, ponieważ jest on zbędny a dodatkowo obciąża wasz serwer ;) W sumie i tak nie liczy się to do rankingu więc myślę by zdjąć plugin i zainwestować w jego dalszą realizację.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nijak to zrozumiałem co napisałeś xd...

ale jesli wszystko działa teraz bezproblemowo to nie ma co zmieniac, jedynie bym sie zastanowił nad tymi asystami jak i dalej zwiekszył limit "awp" 

• Użytkownik

Na nie, serwer dd2 to jest :d po co zmieniać coś co działa 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

PROPOZYCJA ODRZUCONA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]