Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - DIABEL

>> AXIS <<

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: >> AXIS <<
Nick oskarżonego: DIABEL (admin dd2)
Powód skargi: Prowokacje + nadanie mute bez powodu
Opis sytuacji: Witam, między godziną 20:12 a 20:20 Powiedziałem przez mikrofon, że gracz Rh+ jest polagowany który zabił mnie w anarchi po czym Pan Admin Diabel próbuje mnie wkręcić, że wyzywałem go od (cw**i). Następnie wyjeżdża mi z jakimiś prowokacjami, że da mi bana z miłą chęcią na pół roku albo, że mam iść się popłakać do swojej policjantki 😆 potem otrzymałem mute bez powodu.
Data i godzina zdarzenia: 12.02.2025 20:12 a 20:20
Miejsce zdarzenia: Serwer dd2 54.38.58.82:27015
Dowody: Demko z dnia 12.02.2025 godzina 20:12 a 20:20 bardzo proszę o sprawdzenie przez Administrację bo nie wiem jak to się wkleja nawet świadkiem był gracz Bibacz czy Pico Bello oraz cała reszta graczy na tym serwerze grająca o tym czasie.
Coś od siebie: Normalnie sobie grałem a potem takie coś jak opisałem wyżej. To nie jest już pierwszy raz jak owy admin probuje wnieść swoje zasady na serwer. 

@Edit On miał problem do mnie odkąd dostałem UB za SSY które mi zrobił. Rozmawiałem na ten temat na priv z azjatka (po prostu pytała o co chodzi) a temu się wbiło w głowę, że ja jestem z policji i ciągłe prowokację tego typu w moją stronę...

@ DiaBeL tak dla Twojej świadomości nie jestem z żadnej policji ani konfiturą jak Ci się wbiło w główkę... Ty nie masz prawa oceniać innych graczy poprzez to z kim rozmawiają to nie jest rola admina na serwerze bo Twoja rolą jest pilnowanie porządku na serwerze  😉

Tak swoja drogą to 80% serwera nie przepada za Tobą widząc jak wypełniasz swoją rolę jak admin i jak dzielisz ludzi swoją miarą.

Ja to bym chciał głosowanie w sprawie degradacji tego admina.

Nie pozdrawiam i bez odbioru 😎😎

Edytowane przez oskar211
Dopiska skąd się wziął problem.
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Zasłużony

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Piekielny

Jeżeli jesteś tak bystry pisać skargi to Zgłoszenia przyjmujemy na @u 

dźwięk w z dema nie odzwierciedla tego co mówił w grze słyszałem  że powiedział zlagowany cwel
nie mam zadnych problemow ze dostałes ub za ss bo takie sprawy mnie nie interesuja
Dostałeś mute bo uslyszałem co mowileś i zaczynałeś ze mna dyskusje powiedziałem czemu go wyzwałeś od cwe.a
a po ktorys tam nie interesuje mnie kim jestes czy jestes strażakiem czy budowlancem czy Policjantem xD
Jezeli powiedziałem do ciebie ze jestes z policji albo konfitura pokaż to na tym demku czy ja innym komunikatorze.

A z tego co pamietam twoj bans przed resetem był pełny banów za wyzwiska.
A chłop spłakany za mute piszę skargi :D
na demku slychać jak sypiesz kurwami na prawo i lewo 

https://megawrzuta.pl/wootkdat

• Ha ha 4

twarz-diabla-w-czerwieni.webp

@ DiaBeL

To chyba Masz coś ze słuchem jeżeli usłyszałeś "zlagowany cwel" 😀 

Po drugie mój amx z tamtego roku to tylko jeden poważny ban na 1h za kulturę 😉

Wszedłem w dyskusję, bo powiedziałeś, że wyzwałem go od cweli po czym Ci odpowiedziałem "sprawdź Demko jak tak było daj bana na 1 dzień"

odpowiedziałeś: "Tobie z miłą chęcią bym dał bana na pół roku i, że mam iść się popłakać do swojej policjantki"

Powiedziałem Ci, że Masz swój świat i dałeś mute bo do bana nie miałeś podstawy 😉

Czepiasz się mnie po UB po Twoich zacnych ssach:

Twoje słowa do mnie i nie to nie raz: idź do swojej policjantki,  co tam AXIS policyjne czity nie działają? Albo, że Ty z policji nie jesteś bo ja niby jestem... I nie pitol głupot, że tak nie było... bez powodu bym skargi nie pisał do Ciebie...

Żaden Admin nie ma problemów ze mna oprócz Ciebie...

@Edit mam nadzieję, że Demko będzie porządnie przesłuchane 😉

Edytowane przez oskar211
  • WTF 1
  • Zasłużony

Admin dostaje do dzienniczka +1 za swoje zachowanie oraz za bezpodstawnego muta. 

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]