>> AXIS << Opublikowano 12 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 (edytowane) Twój nick: >> AXIS << Nick oskarżonego: DIABEL (admin dd2) Powód skargi: Prowokacje + nadanie mute bez powodu Opis sytuacji: Witam, między godziną 20:12 a 20:20 Powiedziałem przez mikrofon, że gracz Rh+ jest polagowany który zabił mnie w anarchi po czym Pan Admin Diabel próbuje mnie wkręcić, że wyzywałem go od (cw**i). Następnie wyjeżdża mi z jakimiś prowokacjami, że da mi bana z miłą chęcią na pół roku albo, że mam iść się popłakać do swojej policjantki 😆 potem otrzymałem mute bez powodu. Data i godzina zdarzenia: 12.02.2025 20:12 a 20:20 Miejsce zdarzenia: Serwer dd2 54.38.58.82:27015 Dowody: Demko z dnia 12.02.2025 godzina 20:12 a 20:20 bardzo proszę o sprawdzenie przez Administrację bo nie wiem jak to się wkleja nawet świadkiem był gracz Bibacz czy Pico Bello oraz cała reszta graczy na tym serwerze grająca o tym czasie. Coś od siebie: Normalnie sobie grałem a potem takie coś jak opisałem wyżej. To nie jest już pierwszy raz jak owy admin probuje wnieść swoje zasady na serwer. @Edit On miał problem do mnie odkąd dostałem UB za SSY które mi zrobił. Rozmawiałem na ten temat na priv z azjatka (po prostu pytała o co chodzi) a temu się wbiło w głowę, że ja jestem z policji i ciągłe prowokację tego typu w moją stronę... @ DiaBeL tak dla Twojej świadomości nie jestem z żadnej policji ani konfiturą jak Ci się wbiło w główkę... Ty nie masz prawa oceniać innych graczy poprzez to z kim rozmawiają to nie jest rola admina na serwerze bo Twoja rolą jest pilnowanie porządku na serwerze 😉 Tak swoja drogą to 80% serwera nie przepada za Tobą widząc jak wypełniasz swoją rolę jak admin i jak dzielisz ludzi swoją miarą. Ja to bym chciał głosowanie w sprawie degradacji tego admina. Nie pozdrawiam i bez odbioru 😎😎 Edytowane 13 Lutego 2025 przez oskar211 Dopiska skąd się wziął problem. 2 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2025 @ DiaBeL ? Odnośnik do komentarza
Piekielny DiaBeL Opublikowano 13 Lutego 2025 Piekielny Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 Jeżeli jesteś tak bystry pisać skargi to Zgłoszenia przyjmujemy na @u dźwięk w z dema nie odzwierciedla tego co mówił w grze słyszałem że powiedział zlagowany cwel nie mam zadnych problemow ze dostałes ub za ss bo takie sprawy mnie nie interesuja Dostałeś mute bo uslyszałem co mowileś i zaczynałeś ze mna dyskusje powiedziałem czemu go wyzwałeś od cwe.a a po ktorys tam nie interesuje mnie kim jestes czy jestes strażakiem czy budowlancem czy Policjantem xD Jezeli powiedziałem do ciebie ze jestes z policji albo konfitura pokaż to na tym demku czy ja innym komunikatorze. A z tego co pamietam twoj bans przed resetem był pełny banów za wyzwiska. A chłop spłakany za mute piszę skargi na demku slychać jak sypiesz kurwami na prawo i lewo https://megawrzuta.pl/wootkdat 4 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 13 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2025 (edytowane) @ DiaBeL To chyba Masz coś ze słuchem jeżeli usłyszałeś "zlagowany cwel" 😀 Po drugie mój amx z tamtego roku to tylko jeden poważny ban na 1h za kulturę 😉 Wszedłem w dyskusję, bo powiedziałeś, że wyzwałem go od cweli po czym Ci odpowiedziałem "sprawdź Demko jak tak było daj bana na 1 dzień" odpowiedziałeś: "Tobie z miłą chęcią bym dał bana na pół roku i, że mam iść się popłakać do swojej policjantki" Powiedziałem Ci, że Masz swój świat i dałeś mute bo do bana nie miałeś podstawy 😉 Czepiasz się mnie po UB po Twoich zacnych ssach: Twoje słowa do mnie i nie to nie raz: idź do swojej policjantki, co tam AXIS policyjne czity nie działają? Albo, że Ty z policji nie jesteś bo ja niby jestem... I nie pitol głupot, że tak nie było... bez powodu bym skargi nie pisał do Ciebie... Żaden Admin nie ma problemów ze mna oprócz Ciebie... @Edit mam nadzieję, że Demko będzie porządnie przesłuchane 😉 Edytowane 13 Lutego 2025 przez oskar211 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 Admin dostaje do dzienniczka +1 za swoje zachowanie oraz za bezpodstawnego muta. 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi