Użytkownik zen1tch Opublikowano 15 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 (edytowane) Nick podejrzanego: BMG420 Serwer: OnlyMirfage SteamID/IP: STEAM_0:0:911823480 Data i godzina: 13.02.2025 około 21:30 Dowody (demko): http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1739477532-1739479839.zip Podejrzane momenty, rozpiska: + 1 AKCJA (1:2 - 1:43) Źle odczytane ściany – BMG wiedział że przeciwnik jest "odjebany" więc chciał go szybko zdjąć ale się zagubił + 2 AKCJA (5:7 - 1:35) Do tego momentu zauważyłem istotną rzecz – za każdym razem gdy peekuje mida robi to dokładnie tam gdzie jest przeciwnik. Kilkukrotnie nie oddał strzału tylko dlatego że był smoke. W tej rundzie znów wychyla idealnie wcelowany w rywala (sniper crosshair?). Całkowicie ignoruje lewą stronę mida i czeka na gościa po prawej bo wie że tam zmierza - konto bez PRIME prywatne + 3 AKCJA (5:8 - 1:30) Jego rozglądanie się wygląda podejrzanie – jakby dokładnie wiedział gdzie są przeciwnicy. Cały czas skupia wzrok na Palace, a potem robi dziwne okrążenie. Crosshair placement tragiczny – nie potrafi trzymać celownika na odpowiednim poziomie jakby miał palpitacje oczu. Kiedy nie ma rywala celownik leci wszędzie ale gdy już pojawia się przeciwnie nagle potrafi perfekcyjnie peekować + 4 AKCJA (6:8 - 1:30) Znów celownik "lata" jakby nie wiedział gdzie go trzymać. Nie sprawdza mida tylko od razu wchodzi w TV Room wcelowany. Może mu się ściany pomyliły albo po prostu idealnie zatrzymał celownik na przeciwniku + 5 AKCJA (8:7 - 1:30) Jego movement wygląda bardzo nienaturalnie szczególnie jeśli chodzi o flicki i sprawdzanie pozycji. Próbuje skoczyć do okna ale nie może się wspiąć dziwnie sprawdza miejscówki. Ten flick… śmiech + 6 AKCJA (8:7 - 0:55) Teoretycznie powinien słyszeć przeciwnika z kuchni ale nagle "głuchnie" i idąc na mida cały czas zerka za siebie. No X kurwa D. A te fullauto headshoty? 100% głów z Glocka w fullauto – yhym + 7 AKCJA (8:7 - bomba) Mogę się mylić ale wyglądało jakby chciał iść na CT a nagle odbił w Palace. Widać, że chce się "kryć" ale nie umie. Gra na świeżym koncie a jego celownik jest cały czas w ziemi... + 8 AKCJA (9:8 - 1:26) Kiedy ktoś jest w oknie dziwnie peekuje ale jak wie że nikogo tam nie ma to wchodzi jak gdyby nigdy nic patrząc się prosto. Kto tak kurwa robi? + 9 AKCJA (9:8 - bomba) Dziwna cała akcja wygląda mocno podejrzanie + 10 AKCJA (9:9 - cała runda) Jest tu wiele mikroelementów które jasno pokazują że używa WH + 11 AKCJA (12:10 - 1:10) Za każdym razem gdy wchodzi do okna sprawdza dokładnie tam gdzie jest przeciwnik. Gdy peekuje junglę to również tam gdzie ktoś się kryje. W tej rundzie leci bez sprawdzania drewna i schodów po czym daje mi idealną bańkę z fullauto. Co ciekawe perfekcyjnie kontroluje recoil mimo że w poprzednich rundach nie potrafił utrzymać celownika na wysokości głowy + 12 AKCJA (12:11 - 1:40) Dziwne wyczekiwanie – zawsze leciał do przodu a tu nagle się zatrzymuje wraca na B rzuca "taktycznego" smoke’a i wchodzi z paką w rękach nie sprawdzając żadnej pozycji. Nice. Dalsza część akcji mówi sama za siebie więc oglądaj do końca. + 13 AKCJA (12:13 - 1:40) Szybki kill z AWP ale nie potrafi wskoczyć do ladera na VIP-ie. Samo zabicie też wygląda dziwnie – wcelował się dopiero gdy przeciwnik nabiegał choć nie mógł go słyszeć (bo ten się rozpędzał i nie wydawał dźwięku). Na dodatek odgłos zagłuszył rzucony granat Podsumowanie: Gość ewidentnie gra na WH – kiedy coś słychać on "nie słyszy" ale kiedy nic nie słychać nagle reaguje idealnie. Bardziej skupia się na patrzeniu przez ściany niż na słuchaniu dźwięków co skutkuje jego dziwnym stylem gry Na tym zakończę moją rozpiskę. Mam nadzieję że tyle dowodów wystarczy na bana. Dla potwierdzenia zaprosiłem go do znajomych na Steam i poprosiłem o zrobienie screena – odpowiedział że "nie może". Potem poprosiłem o dodanie na DC ale w tym momencie wyszedł z gry tłumacząc, że "musi kończyć, bo idzie spać". Edytowane 15 Lutego 2025 przez zen1tch Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 + 1 AKCJA (1:2 - 1:43) Źle odczytane ściany – BMG wiedział że przeciwnik jest "odjebany" więc chciał go szybko zdjąć ale się zagubił -B + 2 AKCJA (5:7 - 1:35) Do tego momentu zauważyłem istotną rzecz – za każdym razem gdy peekuje mida robi to dokładnie tam gdzie jest przeciwnik. Kilkukrotnie nie oddał strzału tylko dlatego że był smoke. W tej rundzie znów wychyla idealnie wcelowany w rywala (sniper crosshair?). Całkowicie ignoruje lewą stronę mida i czeka na gościa po prawej bo wie że tam zmierza - konto bez PRIME prywatne +/-B + 3 AKCJA (5:8 - 1:30) Jego rozglądanie się wygląda podejrzanie – jakby dokładnie wiedział gdzie są przeciwnicy. Cały czas skupia wzrok na Palace, a potem robi dziwne okrążenie. Crosshair placement tragiczny – nie potrafi trzymać celownika na odpowiednim poziomie jakby miał palpitacje oczu. Kiedy nie ma rywala celownik leci wszędzie ale gdy już pojawia się przeciwnie nagle potrafi perfekcyjnie peekować +/-B + 4 AKCJA (6:8 - 1:30) Znów celownik "lata" jakby nie wiedział gdzie go trzymać. Nie sprawdza mida tylko od razu wchodzi w TV Room wcelowany. Może mu się ściany pomyliły albo po prostu idealnie zatrzymał celownik na przeciwniku +B + 5 AKCJA (8:7 - 1:30) Jego movement wygląda bardzo nienaturalnie szczególnie jeśli chodzi o flicki i sprawdzanie pozycji. Próbuje skoczyć do okna ale nie może się wspiąć dziwnie sprawdza miejscówki. Ten flick… śmiech +/-B + 6 AKCJA (8:7 - 0:55) Teoretycznie powinien słyszeć przeciwnika z kuchni ale nagle "głuchnie" i idąc na mida cały czas zerka za siebie. No X kurwa D. A te fullauto headshoty? 100% głów z Glocka w fullauto – yhym +/-B + 7 AKCJA (8:7 - bomba) Mogę się mylić ale wyglądało jakby chciał iść na CT a nagle odbił w Palace. Widać, że chce się "kryć" ale nie umie. Gra na świeżym koncie a jego celownik jest cały czas w ziemi... -B + 8 AKCJA (9:8 - 1:26) Kiedy ktoś jest w oknie dziwnie peekuje ale jak wie że nikogo tam nie ma to wchodzi jak gdyby nigdy nic patrząc się prosto. Kto tak kurwa robi? +/-B + 9 AKCJA (9:8 - bomba) Dziwna cała akcja wygląda mocno podejrzanie +B + 10 AKCJA (9:9 - cała runda) Jest tu wiele mikroelementów które jasno pokazują że używa WH (sam nie wiem więc zostawię pole puste) + 11 AKCJA (12:10 - 1:10) Za każdym razem gdy wchodzi do okna sprawdza dokładnie tam gdzie jest przeciwnik. Gdy peekuje junglę to również tam gdzie ktoś się kryje. W tej rundzie leci bez sprawdzania drewna i schodów po czym daje mi idealną bańkę z fullauto. Co ciekawe perfekcyjnie kontroluje recoil mimo że w poprzednich rundach nie potrafił utrzymać celownika na wysokości głowy +B + 12 AKCJA (12:11 - 1:40) Dziwne wyczekiwanie – zawsze leciał do przodu a tu nagle się zatrzymuje wraca na B rzuca "taktycznego" smoke’a i wchodzi z paką w rękach nie sprawdzając żadnej pozycji. Nice. Dalsza część akcji mówi sama za siebie więc oglądaj do końca. +/-B + 13 AKCJA (12:13 - 1:40) Szybki kill z AWP ale nie potrafi wskoczyć do ladera na VIP-ie. Samo zabicie też wygląda dziwnie – wcelował się dopiero gdy przeciwnik nabiegał choć nie mógł go słyszeć (bo ten się rozpędzał i nie wydawał dźwięku). Na dodatek odgłos zagłuszył rzucony granat +/-B Powiem tak, szkoda ze akurat on dostaje bana, często zaraz graliśmy ale no cóż dowody to dowody. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi