Użytkownik zen1tch Opublikowano 16 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Nick podejrzanego: dorhsemis Serwer: OnlyMirage SteamID/IP: STEAM_0:0:699528387 Data i godzina: 15.02.2025 około 22:00 Dowody (demko): http://879882.node36.pukawka.pl/dem-de_mirage-1739650820-1739653498.zip Podejrzane momenty, rozpiska: + 1 AKCJA (8:10 - 1:35) Dziwne ustawianie się a na dodatek wychyla wcelowany blisko przeciwnika na wypadek flicka żeby nie zmęczyć rączki dłuższym dystansem + 2 AKCJA (8:10 - 0:54) Rzuca smoke w którego wchodzi przeciwnik sprawdza czy ktoś nie wyjdzie z lewej strony smoka słysząc strzały przeciwnika który przeszedł już pod ladder nadal patrzy lewą stronę ale gdy enemy ginie od razu wbiega w smoke i skanuje prawą stronę żeby sprawdzić kto tam jest + 3 AKCJA (8:10 - 0:20) Albo jestem przewrażliwiony albo on próbując wejść do jungli patrzy w lewą stronę okna a jeśli ktoś jest na A to raczej patrzy w prawą wydaje mi się że chciał zobaczyć którędy pójdzie przeciwnik + 4 AKCJA (10:10 - 1:30) Mam wrażenie że wiedział o gościu na kucaku który był wcelowany dlatego tak postąpił i nagle peekuje prawą stronę + 5 AKCJA (11:10 - 1:12) Sprawdza krzesło bo przeciwnik szedł z rampy ale wygląda jakby pomylił ściany Szybkie paniczne odzoomowanie wygląda podejrzanie Wskakując na cegły short nie miał prawa słyszeć że przeciwnik idzie w stronę krzesła ale patrząc w dół mida nagle podnosi celownik Kolejny kill wygląda dziwnie bo kompletnie ignoruje krzesło i od razu wcelowuje się w short tam gdzie zaraz będzie przeciwnik Czy zapomniał o underze Wątpię ale chce wyglądać legitnie + 6 AKCJA (11:11 - 1:15) Nagle odpuszcza krzesło i patrzy under W tym samym momencie ktoś zabija jego teammate'a więc leci sprawdzić mida ale zamiast patrzeć prawą stronę wychyla agresywnie w lewą tak jakby musiał dostrzec przeciwnika Gdy enemy chowa się za boxami celownik podąża za nim idealnie na głowę Potem udaje że chciał flickować ale i tak trzyma go bliżej strony z której przeciwnik wychyla Zabija i odpuszcza mida Kolejna akcja też wygląda podejrzanie widać lekką panikę Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 + 1 AKCJA (8:10 - 1:35) Dziwne ustawianie się a na dodatek wychyla wcelowany blisko przeciwnika na wypadek flicka żeby nie zmęczyć rączki dłuższym dystansem -B + 2 AKCJA (8:10 - 0:54) Rzuca smoke w którego wchodzi przeciwnik sprawdza czy ktoś nie wyjdzie z lewej strony smoka słysząc strzały przeciwnika który przeszedł już pod ladder nadal patrzy lewą stronę ale gdy enemy ginie od razu wbiega w smoke i skanuje prawą stronę żeby sprawdzić kto tam jest -B + 3 AKCJA (8:10 - 0:20) Albo jestem przewrażliwiony albo on próbując wejść do jungli patrzy w lewą stronę okna a jeśli ktoś jest na A to raczej patrzy w prawą wydaje mi się że chciał zobaczyć którędy pójdzie przeciwnik -B + 4 AKCJA (10:10 - 1:30) Mam wrażenie że wiedział o gościu na kucaku który był wcelowany dlatego tak postąpił i nagle peekuje prawą stronę -B + 5 AKCJA (11:10 - 1:12) Sprawdza krzesło bo przeciwnik szedł z rampy ale wygląda jakby pomylił ściany Szybkie paniczne odzoomowanie wygląda podejrzanie Wskakując na cegły short nie miał prawa słyszeć że przeciwnik idzie w stronę krzesła ale patrząc w dół mida nagle podnosi celownik Kolejny kill wygląda dziwnie bo kompletnie ignoruje krzesło i od razu wcelowuje się w short tam gdzie zaraz będzie przeciwnik Czy zapomniał o underze Wątpię ale chce wyglądać legitnie -B + 6 AKCJA (11:11 - 1:15) Nagle odpuszcza krzesło i patrzy under W tym samym momencie ktoś zabija jego teammate'a więc leci sprawdzić mida ale zamiast patrzeć prawą stronę wychyla agresywnie w lewą tak jakby musiał dostrzec przeciwnika Gdy enemy chowa się za boxami celownik podąża za nim idealnie na głowę Potem udaje że chciał flickować ale i tak trzyma go bliżej strony z której przeciwnik wychyla Zabija i odpuszcza mida -B @ zen1tch Może dla odmiany byś sam kogoś zbanował bo za każdym razem gdy jesteś na serwerze nikogo nie banujesz tylko wysyłasz demka 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 16 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi