Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 11 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 hejcia chciałbym poznać waszą opinię na temat moich wierszy, pisze je od dłuższego czasu ale nie wiem czy są one na tyle dobre by dalej je pisać ( jak to w złym dziale napisałam to proszę o przeniesienie postu) a o to mój wierszyk : Gdy jestem z tobą moje życie jest cudne, Gdy jestem sama smutne i nudne Chce być blisko patrzeć w twoje oczy Leżeć z tobą w dzień i w nocy I liczyć te gwiazdy na niebie I żebyś wiedział że kocham tylko ciebie. Chodzić na spacer patrzeć na drogę, Chce ci wszystko mówić co mogę Choćby wszystkie najgorsze słowa Lecz zawsze jest o tym jednym mowa. Ranić to każdy umie, Kochać? może ktoś zrozumie Chciałam być kochana i doceniana Jednak los inaczej wyznaczył mi drogę Choć tylko się dowie ten kto mnie stracił i co myślicie? jak będziecie chcieli będę mogła wstawiać swoje wiersze co jakiś czas, są uczuciowe i pisane z życia :* miłego wieczorku 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wierszyk 1 i 3 przypadł mi do gustu Drugi? Drugi do mnie nie przemawia ale dla mnie twoje wiersze są cudowne i mam nadzieję że więcej tego się pojawi w najbliższym czasie ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 12 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Bardzo ładne wierszyki Oliwia ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Ładnie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 13 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi