Użytkownik buster Opublikowano 18 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Nick: -buster Imię: Piotrek Wiek: 35 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): GameTracker.com : www.gametracker.com/player/-BUSTER/54.38.58.82:27015/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: 17lat gram only dd2,wielomieseczny staz na serwerze,czesto gram kilka dni po 24h dobrze sie bawiac i dbajac o atmosfere serwerowa,moje wieloletnie doswiadczenie pozwoli na kontrolowanie graczy poprzez obserwacje gry,jestem sumienny,obiektywny i bezstronny, mysle ze dobrze bym sie sprawowal jako admin lecz musialbym dostac szanse i pokazac ze zasluguje pozdrawiam zmiany na lepsze Kontakt: steam/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 1 1 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 18 Lutego 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Jestem na nie. Podstawowym kryterium jest zachowanie. Nie wiem jak zachowujesz się na „trzeźwo” ale za to widzę jak zachowujesz się - jak to sam nazywasz NAĆPANY. Nie kontrolujesz się jako gracz a co dopiero admin. GT +/- aczkolwiek absolutne min. to 2 tygodnie i tyle chyba masz. Wiek + ale znam dzieciaki które się tak nie zachowują mając po 13-14 lat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik buster Opublikowano 18 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 (edytowane) . Edytowane 18 Lutego 2025 przez buster Krzysiek, 18 Lutego 2025 4.10 Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach. Jeżeli autor podania się wypowie, zostanie upomniany. Gdy upomnienie okaże się niewystarczające użytkownik dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 18 Lutego 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Jesteś naćpanym graczem. Nie Ćpa Nie kontaktuje Czituje Krzysiek, 18 Lutego 2025 (edytowane) 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 24h na edycje Edytowane 18 Lutego 2025 przez Krzysiek 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzychu_ Opublikowano 18 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Jestem na tak nacpany czy nie nacpany a co z blaszczykiem jest i bylo? Zapomnieliscie? 1 4 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor PierwszyblantDrugiblant Opublikowano 18 Lutego 2025 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Jestem na nie - gt słabe dosyć + amx + wiek - kultura Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 18 Lutego 2025 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 Dobry Gt -/+ amx + Kultura ---- A twoje zachowanie o głupia emto to śmiech na sali Spoiler NA NIE Pozdrawiam i życzę powodzenia POD Odnośnik do komentarza
Użytkownik fgn CZARODZIEJ Opublikowano 18 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 NA nie - nawet Cie z servera nie kojarze - z tego co widze to kolejny ktory ma problem z kultura + za imie Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 18 Lutego 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2025 na nie, brak kultury, spam na czacie glupotami, zachowanie ogolnie ponizej 15 roku zycia (nie wierze, ze masz 35 lat), slabe gt malo grasz glownie weekendy jak porobiony takze, ja podziekuje za taka wspolprace, brak mikro (albo go nie uzywasz) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 19 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Administracja tutaj to nie jest kółko resocjalizacji Z Twoją kulturą i zachowaniem to uważam, że żadnego stanowiska tutaj nie dostaniesz Czy znany na serwerze jesteś? No nie wiem, chyba ze zaćpasz i robisz głupoty jak to praktycznie zawsze. Na NIE 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi