Użytkownik MaxCola Opublikowano 19 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Cześć wszystkim! Z tej strony Kamil, 28-latek z Dolnego Śląska, człowiek o (nie)zdrowym dystansie do siebie i innych, elokwencji wystarczającej na recytowanie Szekspira na voice chacie i asertywności, która pozwala mi grzecznie acz stanowczo zgodzić się z kimś lub nie.😆 Jeśli ktoś jeszcze pamięta Elito-Zone (E-Z) z lat 2009-2015, to może sobie właśnie przypomni kilka pięknych zarwanych nocy. (albo niezliczonych respawnów na zombie). Trafiłem tutaj przypadkiem i uznałem, że warto wrócić do korzeni, bo w CS:GO osiągnąłem, co chciałem, a nostalgia do 1.6 wygrała. Głównie znajdziecie mnie na surfie i zombie, więc jeśli zobaczycie typa latającego po mapie z uśmiechem psychopaty i sucharem w zanadrzu, to pewnie ja. 😜 Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na serwerach! 🎮🔥 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 19 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 witaj 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 19 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Hi 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 19 Lutego 2025 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 hi 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 19 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2025 Heyo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 20 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi