Użytkownik TTVArchnivee Opublikowano 20 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Nick:TTVArchnivee Data i Godzina: 20.02 12;06 Link do bana https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1201 Link do Screenów: https://easyupload.io/m/hyqcsi demko + ss'y Steamid: STEAM_0:1:197392565 Wycinek z Konsoli: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw_screeny_na_www.strefaskilla.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:197392565' [AMXBans] Your IP: - [AMXBans] Coś od siebie: Drugi raz w ciągu jednego dnia dostaje bana na ss'y, nie wiem czy jestem az tak dobry wszyscy mowia ze jestem noobem. Marnują mi się vip'y przez te bany 1 Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 20 Lutego 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Jako że ode mnie dostałeś ss'y, bardzo bym Cię prosił dodatkowo o wstawienie POV Nie zwróciłem uwagi że ss'y były robione. Dziękuję edit: Demko jest bardzo krótkie z uwagi na to że wykonywałem ss'y, ale udało mi się zauważyć kilka rzeczy: 2:48-2:50 lecisz z respa TT z kosą, nagle, gdy gracz drużyny przeciwnej wybiega górny zatrzymujesz się w locie i zmieniasz broń na ak (W innych przypadkach lecisz cały czas z nożem) a nie słychać żeby ktoś oprócz osób z Twojej drużyny wlatywał górnego. B + 4:07-4:11 idziesz longiem, dostajesz HG/FB nie widząc skąd leci, sprawdzasz dolną część i już wiesz że przeciwnik znajduje się na Romanie (mimo że nie doszedłeś w okolice reklamy i nie widać co znajduje się od strony respawn CT) B + 4:32-4:35 ???? Jesteś bs'owo na A, dostajesz FB od respawna CT i Ty już wiesz że oponent przeleciał za zielonymi skrzynkami w stronę pochylni mimo że tego nie słychać? B + 5:15-5:17 znajdujesz się w dolnym trupie, wbiegło was górnego kilka osób (masz radar) i będąc w dolnym obracasz się sprawdzić w którym miejscu jest oponent i czy za Tobą nie pójdzie? B +/- Proszę o weryfikację. edit 2: jak już wspomniałem, 2:48-2:50 wcześniej nie zdarzało Ci się zmieniać broni tym bardziej zatrzymując się w locie (obserwowałem Cię poprzednią mapę również), na tej również widać w jaki sposób grasz. 4:07-4:11 nie mam na myśli oponenta na reklamie tylko Roman/Resp CT (widać że wiesz gdzie znajduje się oponent jak również wiesz o tym że nie ma go od mida) 4:32-4:35 to nie jest ryzykowne wskoczenie - widziałeś gdzie znajduje się oponent - od razu po wyskoku kierowałeś kursorem wprost na niego 5:15-5:17 dlatego oznaczyłem +/- ponieważ ta akcja nie do końca jest dla mnie jasna, jednakże widać Twoje zachowanie, w którym jak zauważyłeś nie wskazałem gali (bo skanowanie tam faktycznie jest normalne) Edit 3: To i ja dodam coś od siebie, obserwowałem Cię pół poprzedniej mapy, nie zdążyłem dać POVA, od początku mapy również byłem na spect. Należy zauważyć fakt że demo trwa nieco ponad 5minut a udało się z tego wyciągnąć kilka bardzo dziwnych akcji. Tłumaczenie się zakupem SVIPA oraz skoczka jest co najmniej słabe, ponieważ często zdarzają się sytuacje, gdzie gracz zakupuje produkt i leci z banem Poczekajmy na decyzję @ Przyjaciel <3 niech on oceni swoim okiem. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TTVArchnivee Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 demko jest w pliku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TTVArchnivee Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 @ h0w tak wlasciwie nie wiem jak ci to wyjaśnić, takie odruchy mozna powiedzieć zawsze gdzies tam sobie sprawdzam wszystko, przewaznie albo cos slyszalem albo dostalem info od kogos a tak to profilaktycznie zawsze zerkam wszystko. Macie prosto ssy + demko z mojego gameplay'u wiec widzieliscie i slyszeliscie to co ja. Jest sporo graczy którzy zyja więc napewno sie cos tam zdarzy ze przy jakims randomowym sprawdzaniu czy coś ktoś tam kiedyś będzie, nie wiem co tutaj więcej napisać. Nie widze sensu cheatowania w cs 1.6 zwłaszcza ze nie idzie mi jakos super, poza tym nie kupowałbym skoczka + svipa jakbym mial zamiar coś mieć, gram czysto nostalgicznie a taki jest po prostu mój gameplay. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TTVArchnivee Opublikowano 20 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 (edytowane) @ h0w Musialem sobie obejrzec, zeby wiedziec dokladnie o co ci chodzi takze 2;48-2;50 - jakbys mnie dluzej ogladal przy takich sytuacjach to po prostu nadzwyczajnie na koncu wejscia przewaznie zmieniam juz na bron i czekam az ktos zpickuje, bo w poprzednich rundach pewnie zrushowali i po prostu sie wcelowalem. 4;07-4;11 - liczyłem sie z tym ze jak ktos bedzie na reklamie to nadzywczajnie mnie zabije, jak widzisz celuje w rozne miejsca gdzie moglby znajdowac sie przeciwnik, góra róg, zobaczyłem ze leci granat od góry więc wcelowałem i szukałem przeciwnika, wydaje mi sie to normalna sprawa. 4;32-4;35 - zobaczyłem granat który leci od ct wiec wskoczyłem ryzykownie nie wiedzac gdzie jest przeciwnik, jak sie przyjrzysz na demku zobaczysz ze kątem oka mogłem go dostrzeć, i słyszałem po krokach 5;15-5;17 - to akurat troche smieszne ze sie do tego przyczepiłeś, rzadko kiedy patrze na radar poniewaz jest dla mnie słabo widoczny, zazwyczaj sprawdzam wszystkie mozliwe pozycje tak profilaktycznie. Tutaj akurat nie wiem dlaczego sie doczepiłeś. EDIT; 2;48 - 2;50 - no co mam powiedzieć nie bede sie powtarzał za bardzo bo nie wiem co napisać. Tak sie zdarzyło i zgrało wszystko w czasie co moge tu wiecej powiedzieć. 4;07-4;11 - nie wiedzialem zupelnie gdzie jest przeciwnik, tylko sprawdzałem wszystkie miejsca w ktorych moglby sie znalezc. Ja nawet nie wiem gdzie jest miejsce roman 4;32-4;35 przy wskakiwaniu, zobaczyłem ze nikogo nie ma w obszarze, a ze zobaczylem kątem oka ctka co wbiega z lewej, + kroki to oczywsiste ze zaczałem juz celować w tamta strone. 5;15 - 5;17 wydaje mi sie to zwyczajnym zagraniem czy odruchem jak kto woli, czy nikomu nigdy nie zdarzylo sie sprawdzic pozycji za soba w takich momentach? dla mnie to zupelnie normalna sytuacja. Generalnie nie wiem, macie demko typowo z mojego pc z mojego pov na ktorym widzicie tyle co ja, jakby cos miało być to byłoby napewno widoczne a to jest tak bardziej szukanie na siłe zeby udowodnic o uzywaniu czegokolwiek. Edit2; @ Mr.Alban 2:48-2;50 to juz mi sie po prostu wydaje czysty przypadek wyszla taka runda, nie mam co tutaj napisac zdarzylo sie po prostu i tyle nie wiem dlaczego zatrzymalem sie w " locie " 4;07-4;11 nie wiedzialem gdzie byl przeciwnik po prostu tak jak mowilem wcelowuje sie w potencjalne miejsca gdzie moze byc przeciwnik jestem graczem z wyzszym poziomem rangi np cs2 czy inne fps nie wiem czy to w ogole cos bedzie zmieniac, ale uwazam ze normalne. 4;32-4;35 - wskoczylem na pewniaka nie widzac nic nie zwracajac na potencjalne zabicie przez kogoś jakby tam byl dostrzegłem skrawek przebiegającego ctka juz za murkiem byc moze to zasluga monitora z odświeżaniem 280hz. + kroki. Stad wcelowanie w tamto miejsce. 5:15-5:17 - czasami sie tak zdarzy po prostu sprawdzic pozycje, jak mozecie spojrzec po moim gameplay'u często rozgladam sie po potencjalnych kampach po rogach czy cos innego albo skanujac czy kogos tam nie ma. Nie ma na to sensownego wytlumaczenia dlaczego akurat w tym miejscu postanowilem odwrocic sie na jedna sekunde zobaczyć czy kogos zamna nie ma. Dalej prosto z demka wychodzi ze widzicie to co ja podczas grania, wiec nie ma raczej możliwości żeby nie zobaczyć jakbym mial cos odpalone, nie widze sensu grania na chatach w nostalgiczna gre do której wracam czasami w wolnym czasie. No i tak jak pisalem po co mialbym kupowac skoczka + svipa za swoje pieniądze żeby ryzykowac banem. Zdecydujecie co uważacie natomiast troche pierdoly. Trzeba bylo obserwowac mnie cala mape i później dac mi bana zeby bylo cale demko. Jak dla mnie macie prosto na tacy ssy + demko ktore bezpośrednio mowia o braku jakichkolwiek wspomagaczy. Ale podnosicie mi ego banujac mnie z podejrzeniem cheatowania, to znaczy ze chyba czasami cos sie tam uda postrzelac. Pozdrawiqm i czekam na werdykt nie zaleznie od decyzji. Edytowane 20 Lutego 2025 przez TTVArchnivee Przyjaciel <3, 20 Lutego 2025 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 20 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2025 Witam , a więc tak : 2:48-2:50 - Większość z nas ma nawyki i wbija górnego od razu wcelowanym w wejscie od B albo dolnego . Ale chłopie Ty wbiegając zmieniłeś automatycznie na broń i nie słysząc gracza w idealnym momencie na celowałeś i zacząłeś strzelać , widać to dokładnie w 1/4 tempie +B 4:07-4:11 - Od początku akcji byłeś wcelowany na "Romana" na którym był przeciwnik pomimo iż nie widziałeś skąd poszły te pierwsze fleszę , oczywiście w poźniejszej fazie już widać jak dostajesz kolejnego granata z romana i normalnym jest to , że byłeś w niego wcelowany ale twoja szybkość jest zadziwiająca +/- B 4:32-4:35 - Tutaj wskoczyłeś na pewniaka po wyrzuceniu granata , oczywiście widziałeś przeciwnika wbiegającego za skrzynki ale coś za szybko +/- B 5:15-5:17 - Bardzo dziwna akcja z tym obracaniem jakbyś chciał kogoś dojrzeć , tym bardziej że przeciwnik był przed respem CT , i co dziwne byłeś wcelowany w gale , jak przeciwnik zaczął podchodzić bliżej Ty zacząłeś się cofać nie widząc go . Skąd takie info ;o +B @ Przyjaciel <3 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 21 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 2:48-2:50 - Większość z nas ma nawyki i wbija górnego od razu wcelowanym w wejscie od B albo dolnego . Ale chłopie Ty wbiegając zmieniłeś automatycznie na broń i nie słysząc gracza w idealnym momencie na celowałeś i zacząłeś strzelać , widać to dokładnie w 1/4 tempie +B przeciez slychac w lewej sluchawce jak na ducku zapierdala gosc ? 4:07-4:11 - Od początku akcji byłeś wcelowany na "Romana" na którym był przeciwnik pomimo iż nie widziałeś skąd poszły te pierwsze fleszę , oczywiście w poźniejszej fazie już widać jak dostajesz kolejnego granata z romana i normalnym jest to , że byłeś w niego wcelowany ale twoja szybkość jest zadziwiająca +/- B przeciez widac skad granaty leca z bsowo 4:32-4:35 - Tutaj wskoczyłeś na pewniaka po wyrzuceniu granata , oczywiście widziałeś przeciwnika wbiegającego za skrzynki ale coś za szybko +/- B tutaj to +/- 5:15-5:17 - Bardzo dziwna akcja z tym obracaniem jakbyś chciał kogoś dojrzeć , tym bardziej że przeciwnik był przed respem CT , i co dziwne byłeś wcelowany w gale , jak przeciwnik zaczął podchodzić bliżej Ty zacząłeś się cofać nie widząc go . Skąd takie info ;o +B nie no po obejrzeniu 2 raz po prostu patrzyl czy plecow nie ma -b jak dla mnie za malo do obserwacji nie chce warna po prostu mysle czy nie isc na ubt i chce sie sprawdzic 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 2:48-2:50 - normalna akcja + słyszał tego gościa -b 4:07-4:11 - dla mnie zwykła akcja, nic nadzwyczajnego -b 4:32-4:35 - na moje to tutaj zagrał na pewniaka, widział flesza z ct, cały czas słyszał gościa biegnącego z ct w stronę bs i zdążył go dodatkowo zauważyć podbiegającego pod bs 5:15-5:17 - nic nadzwyczajnego, spojrzał plecki -b Dla mnie demo czyste i jako, że Janusz jest na urlopie to ktoś musi wydać werdykt. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi