Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 21 Lutego 2025 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Awans/Degradacja: Awans Nick: @ Dusia Z rangi: Zasłużony Na rangę: Administrator Powód: - Powrót na rangę, z której została zdjęte ze względu na brak czasu na pełnienie funkcji. - Brak osób w administracji, które byłyby w stanie zająć się danymi sprawami. - Potrzeba kogoś kto jest w stanie zająć się serwerami 1.6 4 5 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 21 Lutego 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 graty Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 21 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 @ Dusia nono gratuluję 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Gnuśna wraca na rejony! #postrachnadchodzi 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 21 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 46 minut temu, Trivor napisał(a): - Brak osób w administracji, które byłyby w stanie zająć się danymi sprawami. Czysta bujda na resorach. A co z takim @ Przyjaciel <3 czy @ Krzysiek lub @ Hana_Montana ? Chłopaki zapierdalają aż miło się patrzy, a siedzą chyba najdłużej w historii tutaj na testowym @J, więc nie rozumiem o co chodzi. Albo się coś zmieniło albo po prostu nie zauważacie tego. (Kolorek wyżej na pewno by im nie zaszkodził, a wręcz przeciwnie może wtedy dopiero by w pełni rozwinęli skrzydła). Jeszcze wracając, może nie koniecznie mam tutaj na myśli Hane, bo on @a ma już od bardzo długiego czasu, ale panowie testowi na @J sprawdzają się z tego co widać bez problemowo, więc dlaczego nie lepiej ich "obiążyć" dodatkowymi zajęciami niżeli brać kogoś z zasłużonego od razu na @A?. (Tutaj oczywiście dodam, że sam kiedyś chciałem wrócić, ale, że odjebałem co odjebałem, to no ). Obstawiam, że taka decyzja nie każdemu tutaj się spodoba, ale widocznie tak to już jest w tych czasach. Być może, to będzie ruch w dobrym kierunku - oczywiście tego wam życzę. Trochę ciulowo, to wygląda dla osób które rzeczywiście się tutaj starają i chcą coś osiągnąć takie mam zdanie na ten temat Dodam jeszcze, że na luzie chłopaki podołali by zadaniom które na nich by czekały jak chodzi chodzi o serwery cs 1.6 czy tam forum, a tak, to @ Administrator otrzymuję osoba która przez ostatnie 2-3 lata nie zrobiła tutaj tak na prawdę nic oprócz drobnych dyskusji i pisania skarg w dziale na forum . Bay the way @ Dusia nic tutaj nie sugeruję nie spinam się czy coś z tych rzeczy, ale stwierdzam fakty po prostu jak to wyglądało z mojego punktu widzenia . Nie mniej jednak oby ten awansik wpłynął tylko pozytywnie tutaj na forum Tak czy siak graty i powodzonka 9 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 21 Lutego 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2025 Zasłużony awans, gratulacje! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 22 Lutego 2025 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Gratki 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Lutego 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Gratulacje 👏🏻 Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 22 Lutego 2025 420 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 No graty Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 22 Lutego 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 powodzonka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eryk Opublikowano 22 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Mój największy nemesis znowu na randze Brakowało mi godnego przeciwnika w tym wszystkim Super, że jesteś Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 22 Lutego 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 XDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 22 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 (edytowane) Gratulacje ! @ Krip nie przejmuj się, że nie jesteś brany pod uwagę ( Sieć nie potrzebuje kolejnego strzału w kolano) no offense XD Edytowane 22 Lutego 2025 przez tak. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Graty 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 22 Lutego 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Okres testowy - mocno rygorystyczny(aż tylu j@ nie potrzebujemy przy takiej ilości wyższej administracji). to chyba obaj tego testu nie zdali skoro inna osoba dostaje awans i to na stanowisko administratora xdd graty 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 22 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Gratulację Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi