Użytkownik FeriX. Opublikowano 23 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 1. Imię: Jakub. 2. Wiek: 23 lata rocznikowo. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę że spokojnie po parę godzin dziennie, ostatnio mam więcej wolnego czasu. 4. Co chciałbyś zmienić: Moim zdaniem na ten moment na forum nie trzeba nic zmieniać, administracja dobrze się zajmuje forum, jak coś wymyślę co można zmienić podzielę się wtedy z wami tą informacją i rozpatrzymy ją wspólnie 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym odciążyć administracje z ich prac/obowiązków, na pewno nieść pomoc użytkownikom, utrzymywać porządek na sieci i kontrolować wrzucane treści na forum. 6. Dlaczego akurat ty: Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, jestem słowny rygorystyczny w co poniektórych sytuacjach, potrafię zapanować na chaosem, i szybko się uczę, mamy braki w administracji dlatego chciałbym pomóc. Byłem tutaj kiedyś UBT za czasów lanka, ale wtedy musiałem zrezygnować z pełnionej funkcji przez wyjazd za grancie, i przez niesmak który był wtedy w UBT 7. Staż na forum: Dołączyłem do was 23 stycznia 2022. (11 dni 13h aktywności na forum) 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Bardzo dawno temu, kwestia przypomnienia Pozdrawiam FeriX. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 23 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Kto Ty? - nie znam - nie widuje na czatboxie / w postach + wiek + staż Jakbym wiedział coś ty za jeden to bym się bardziej rozpisał... a nie wiem. Daj sie poznać i przypomnij sobie jak być aktywnym. Na NIE Pozdrawiam, Peace. Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 23 Lutego 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Szczerze pierwszy raz cię tutaj widzę, żadnej twojej aktywności na czacie lub w postach nie widać, na plus jedynie wiek, także spróbuj za jakie czas. Na nie, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Moderator forum, to nie admin dc. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 23 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi