Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - FeriX. ?

FeriX.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Jakub.
2. Wiek: 23 lata rocznikowo.
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę że spokojnie po parę godzin dziennie, ostatnio mam więcej wolnego czasu. 
4. Co chciałbyś zmienić: Moim zdaniem na ten moment na forum nie trzeba nic zmieniać, administracja dobrze się zajmuje forum, jak coś wymyślę co można zmienić podzielę się wtedy z wami tą informacją i rozpatrzymy ją wspólnie :) 
5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym odciążyć administracje z ich prac/obowiązków, na pewno nieść pomoc użytkownikom, utrzymywać porządek na sieci i kontrolować wrzucane treści na forum.
6. Dlaczego akurat ty: Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, jestem słowny rygorystyczny w co poniektórych sytuacjach, potrafię zapanować na chaosem, i szybko się uczę, mamy braki w administracji dlatego chciałbym pomóc. Byłem tutaj kiedyś UBT za czasów lanka, ale wtedy musiałem zrezygnować z pełnionej funkcji przez wyjazd za grancie, i przez niesmak który był wtedy w UBT :) 

7. Staż na forum: Dołączyłem do was 23 stycznia 2022. (11 dni 13h aktywności na forum)
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Bardzo dawno temu, kwestia przypomnienia :) 

Pozdrawiam FeriX.

• Tak sobie 1
  • xD 3
  • Użytkownik

Kto Ty?

- nie znam

- nie widuje na czatboxie / w postach

+ wiek

+ staż

Jakbym wiedział coś ty za jeden to bym się bardziej rozpisał... a nie wiem. :awkward:

Daj sie poznać i przypomnij sobie jak być aktywnym.

Na NIE

Pozdrawiam, Peace.

• VIP
VIP

Szczerze pierwszy raz cię tutaj widzę, żadnej twojej aktywności na czacie lub w postach nie widać, na plus jedynie wiek, także spróbuj za jakie czas. Na nie, pozdrawiam!

• Zasłużony

Moderator forum, to nie admin dc. Pozdrawiam 

• Ha ha 1
  • xD 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Zasłużony

podanie odrzucone.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]