VIP MnX Opublikowano 24 Lutego 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Na wstępie chciałbym wszystkim podziękować za taką aktywność pod każdym postem z tej zabawy, to było coś pięknego jak widziałem, że temat za tematem wypełniał się postami od was. Niestety, ale przyszedł czas zakończyć to nie przez to, że mi się nie chce czy cokolwiek z tym związane, ale powód jest prosty nie ma ludzi = nie ma prac = seria nie idzie. Starałem się, pisałem do praktycznie każdego co był aktywny niestety po zadeklarowaniu się, że (dziś, jutro) będę je miał nie przychodziły aż do teraz. Oczywiście nie mam do nikogo pretensji o to bo przewidywałem, że do takiej sytuacji w końcu dojdzie, także z całego serca dziękuję tym którzy trzymali przy życiu tą zabawę i przysyłali pracę mimo braku czasu czy umiejętności. Ta seria była czymś wyjątkowym bo była ona oryginalna i wymyślona przeze mnie w 100%, także jeszcze raz dziękuję wszystkim a głównie administracji, że pozwoliła na to aby to weszło w życie. Jest też informacja ode mnie daje czas +/- 2 tygodnie jak nie dojdzie żadna praca, edycja 3 zakończy się wraz z punktacją jaka jest i rozdamy nagrody bez tych 20 pkt. Niestety, ale ode mnie już koniec i nie będę miał w planach kolejnych edycji. 3 edycję - rok przepięknej zabawy Dziękuję!! 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi