Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [ZAMKNIĘTY] Zakończenie zabawy 2025!

MnX

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP
VIP

17404104867745430996026869327961.png.63d4c585aef9875a9782863e14cfac79.png

Na wstępie chciałbym wszystkim podziękować za taką aktywność pod każdym postem z tej zabawy, to było coś pięknego jak widziałem, że temat za tematem wypełniał się postami od was. Niestety, ale przyszedł czas zakończyć to nie przez to, że mi się nie chce czy cokolwiek z tym związane, ale powód jest prosty nie ma ludzi = nie ma prac = seria nie idzie. Starałem się, pisałem do praktycznie każdego co był aktywny niestety po zadeklarowaniu się, że (dziś, jutro) będę je miał nie przychodziły aż do teraz. Oczywiście nie mam do nikogo pretensji o to bo przewidywałem, że do takiej sytuacji w końcu dojdzie, także z całego serca dziękuję tym którzy trzymali przy życiu tą zabawę i przysyłali pracę mimo braku czasu czy umiejętności. Ta seria była czymś wyjątkowym bo była ona oryginalna i wymyślona przeze mnie w 100%, także jeszcze raz dziękuję wszystkim a głównie administracji, że pozwoliła na to aby to weszło w życie.

Jest też informacja ode mnie daje czas +/- 2 tygodnie jak nie dojdzie żadna praca, edycja 3 zakończy się wraz z punktacją jaka jest i rozdamy nagrody bez tych 20 pkt. Niestety, ale ode mnie już koniec i nie będę miał w planach kolejnych edycji.

3 edycję - rok przepięknej zabawy :)

Dziękuję!!

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Trzymaj się 2
  • Przyjaciel <3 przypiął/eła ten temat
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]