Użytkownik StrzelecWyborowy Opublikowano 27 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Siemanko. Pykam sobie czasem z wami na serwerach 1.6 i postanowiłem się przywitać. Mam spore zaplecze jeśli chodzi o staż na forach i serwerach 1.6 i doświadczenie. Ale z wiekiem przestałem tyle grać i teraz grywam raz na tydzień. Jestem Karol i przychodzę do waszego społeczeństwa w bardzo ważnej dla mnie sprawie. Wraz z moimi kuzynami organizujemy charytatywne wyścigi WrackRace. Możecie sobie oblukać na YouTube lub Facebook TeamOsada. W tym roku pierwsze wyścigi organizujemy w kwietniu i zbieramy dla chłopca chorego na SMA. Poszukujemy darczyńców na drobne fanty które możemy wystawić na licytację. Jeśli jest ktoś chętny pomóc zapraszam do kontaktu, jeśli nie, pozostaw to bez komentarza. Pozdrawiam wszystkich i widzimy się na serwerach. 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 27 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Siema Zapraszam na dd2 zobaczymy jaki z ciebie strzelec wyborowy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik StrzelecWyborowy Opublikowano 27 Lutego 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 20 minut temu, Lotencjusz napisał(a): Siema Zapraszam na dd2 zobaczymy jaki z ciebie strzelec wyborowy. Mieliśmy chyba już okazję się zmierzyć, dd2 moja ulubiona mapa. Parę główek od Ciebie wyłapałem, ale odwdzięczyć się też potrafię. Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 27 Lutego 2025 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Hej Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 27 Lutego 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 hey Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 27 Lutego 2025 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Cześć Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 27 Lutego 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik tak. Opublikowano 27 Lutego 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 Hi Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 27 Lutego 2025 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 hi Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 27 Lutego 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2025 czesc Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Lutego 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi