Junior Admin Dusia Opublikowano 2 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazł się admin dasta @ paczajonovicz Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Paczajonovicz, bardzo pozytywna osoba, prywatnie nic o nim nie wiem ale patrząc tu na strefie śmiało mogę stwierdzić , że jest dobrym adminem. Licznie bierze udział w zabawach na forum, na serwerze pilnuje porządku i zawsze co bym nie zapytała czy go poprosiła to stara się pomóc. W skrócie, pozytywny chłopak Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Na pierwszy rzut oka widać, że jest otwarty na rozmowy i szybko się dogaduje z innymi użytkownikami forum i serwer. Pacaj jest bardzo miłą, pomocną i sympatyczną osobą. Po powrocie na admina zmienił sie w 100%, bo przed był chamem i prostakiem Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Spoko ziomek do pogadania i pogrania 1v1, mysle ze mentor z niego dobry jak i sam gracz, jesli chodzi o admina to tez chociaz czasem spi jak wiekszosc, gdy pisze sie na u@ a tak to spoko morda czasami humor ma przegrzany jak Blaszczyk ale to jego jeden z kilku urokow. Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Paczaj zawsze na propsie, zawsze gdy byłam na serwerze i on był to była beka i nie było sztywno, pozdro dla paczaja✌🏼 Anonim Użytkownika nr. 5: ---> O kurde Pawełek jest bardzo śmieszny chłopak z Śląska poczucie humoru ma da się z nim pogadać czy popisać jeśli chodzi o to jak spisuje się na adminie to myślę że bardzo dobrze nie ma raczej na niego żadnych skarg. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Spoko admin pomocny aktywny bardzo, wywiązuje się z roboty swojej nic dodać nic ująć. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Osobiście nie znam człowieka, mogę ocenić jedynie postać którą wykreował w internecie na podstawie jego zachowania i wypowiedzi. Nie miałem styczności za bardzo na serwerze, choć kilka razy go widziałem bodajże. Na forum pisał że ma swoja drugą połówkę i nie jest to butelka ognistej wody, a płeć przeciwna Można z nim pożartować, nie obraża się o byle co. Czasami jednak przesadzi z ilościę alkoholu, czy środkami psychotropowymi, co objawia się skłonnościami homoseksualnymi, nienormowanymi fantazjami erotycznymi, a także zaburzeniami osobowości. Osobiście jego postać odbieram pozytywnie, nie jest kimś konfliktowym. Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Kiedyś wydawał się w miarę ogarniętym ziomkiem, jednak przez alkohol i późniejsze akcje skutkujące degradem mocno stracił w moich oczach. Startuje na stanowisko UBT grając po 10h dziennie, a ostatni raz rozpisał kogoś jako admin z 10 lat temu, więc zapowiada się niezły młyn. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Jestem w szoku skąd ma tyle czasu dla forum i dla serwera Widać w jego zachowaniu zmianę na lepsze i bardziej cywilizowane w porównaniu z kiedyś, chłopaczyna która lubi niezdrową zabawę i to niestety nie tylko z alkoholem, może z tym kiedyś również zajdą u niego jakieś zmiany i tego mu życzę, jeżeli kiedyś tego zapragnie. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Wygadana osoba, bardzo pozytywna. Szanuję go za otwartość i za dążenie do postanowionego celu. Czasem nie potrafi się ugryźć w język, ale to miła osoba. Jeden z najbardziej albo najbardziej aktywny admin na serwerze oraz osoba na forum, uczestniczy we wszystkim co możliwe. Dodaje od siebie pozytywnej atmosfery na sieci. 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 21 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi