Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #86 paczajonovicz

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

pod ostrzalem.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazł się admin dasta @ paczajonovicz

Zapytałam kilka osób co o nim sądzą i oto ich opinie ----->

aRVKexM.gif

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Paczajonovicz, bardzo pozytywna osoba, prywatnie nic o nim nie wiem ale patrząc tu na strefie śmiało mogę stwierdzić , że jest dobrym adminem. Licznie bierze udział w zabawach na forum, na serwerze pilnuje porządku i zawsze co bym nie zapytała czy go poprosiła to stara się pomóc. 
W skrócie, pozytywny chłopak  :D 

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Na pierwszy rzut oka widać, że jest otwarty na rozmowy i szybko się dogaduje z innymi użytkownikami forum i serwer. Pacaj jest bardzo miłą, pomocną i sympatyczną osobą.  Po powrocie na admina zmienił sie w 100%, bo przed był chamem i prostakiem duszenie.gif

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Spoko ziomek do pogadania i pogrania 1v1, mysle ze mentor z niego dobry jak i sam gracz, jesli chodzi o admina to tez chociaz czasem spi jak wiekszosc, gdy pisze sie na u@ a tak to spoko morda czasami humor ma przegrzany jak Blaszczyk ale to jego jeden z kilku urokow. 

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Paczaj zawsze na propsie, zawsze gdy byłam na serwerze i on był to była beka i nie było sztywno, pozdro dla paczaja✌🏼

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> O kurde Pawełek jest bardzo śmieszny chłopak z Śląska ;p poczucie humoru ma da się z nim pogadać czy popisać  jeśli chodzi o to jak spisuje się na adminie to myślę że bardzo dobrze nie ma raczej na niego żadnych skarg.  

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Spoko admin pomocny aktywny bardzo, wywiązuje się z roboty swojej nic dodać nic ująć. 

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Osobiście nie znam człowieka, mogę ocenić jedynie postać którą wykreował w internecie na podstawie jego zachowania i wypowiedzi. 

Nie miałem styczności za bardzo na serwerze, choć kilka razy go widziałem bodajże. Na forum pisał że ma swoja drugą połówkę i nie jest to butelka ognistej wody, a płeć przeciwna :D Można z nim pożartować, nie obraża się o byle co. Czasami jednak przesadzi z ilościę alkoholu, czy środkami psychotropowymi, co objawia się skłonnościami homoseksualnymi, nienormowanymi fantazjami erotycznymi, a także zaburzeniami osobowości.

Osobiście jego postać odbieram pozytywnie, nie jest kimś konfliktowym.

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> Kiedyś wydawał się w miarę ogarniętym ziomkiem, jednak przez alkohol i późniejsze akcje skutkujące degradem mocno stracił w moich oczach. Startuje na stanowisko UBT grając po 10h dziennie, a ostatni raz rozpisał kogoś jako admin z 10 lat temu, więc zapowiada się niezły młyn.

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Jestem w szoku skąd ma tyle czasu dla forum i dla serwera :D Widać w jego zachowaniu zmianę na lepsze i bardziej cywilizowane w porównaniu z kiedyś, chłopaczyna która lubi niezdrową zabawę i to niestety nie tylko z alkoholem, może z tym kiedyś również zajdą u niego jakieś zmiany i tego mu życzę, jeżeli kiedyś tego zapragnie.

Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Wygadana osoba, bardzo pozytywna. Szanuję go za otwartość i za dążenie do postanowionego celu. Czasem nie potrafi się ugryźć w język, ale to miła osoba. Jeden z najbardziej albo najbardziej aktywny admin na serwerze oraz osoba na forum, uczestniczy we wszystkim co możliwe. Dodaje od siebie pozytywnej atmosfery na sieci.

aRVKexM.gif

• Lubię to! 6
  • Ha ha 1

heh1111.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]