Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODRZUCONA] [PROPOZYCJA] - Nowy serwer JB

Rumcajso

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Jaką masz propozycje?: Przychodzę z propozycją aby dodać do cs2 serwer jailbreak. Takie serwery były lubiane przez graczy i chętnie grane więc myślę, że pomysł mógłby przyciągnąć nowych graczy. A ogólnie w całej społeczności CS2 jest mało takich serwerów więc  mogło by to wypalić. 
Screenshot/Nagranie/Przykład

• xD 1
  • LEGENDA

W takim razie zrób taki serwer i zapraszamy do współpracy :) . 

Już poszliśmy Wam na rękę z ponownym otwarciem serwera ONLY AWP i wszyscy którzy podpisali się pod propozycją na którą odpisali że będą grać - NIE GRAJĄ :) A my nie będziemy za przeproszeniem wypierdalac pieniędzy na prawo i lewo oraz tracić kupę czasu abyście pograli 2 dni i poszli gdzieś indziej, a serwer miałby stać pusty,  tym bardziej że tryb jest ciężki jeśli chodzi o cs2 :) NA NIE ! 

@ Trivor

• Lubię to! 2
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [PROPOZYCJA] - Nowy serwer JB
  • VIP
VIP

Takiego samego zdania jestem - zrób i dołącz do nas.

Sądząc po wypowiedzi @ Anox 'a deklaracje tutaj na forum nie mają żadnego znaczenia bo nikt ich po prostu nie dotrzymuje. Jest to internet, więc jednego dnia jesteś a drugiego może cię nie być. Wywalać znowu na serwer gdzie na otwarciu będzie 32/32 a następnego dnia 0/32 jest bez sensu, lepiej wydać te pieniądze na reklamy serwerów, które coś tutaj robią aby jeszcze więcej robiły i myślę, że to byłby lepszy pomysł niż tworzyć kolejny skomplikowany serwer, który może okazać się mogiłą. Zauważyłem, że w CS2 nie gra dużo osób na serwerach, jedynie pewne forum ma graczy, takto nie widziałem gdziekolwiek zapełnionego serwera, myślę że może tu chodzić też o wymagania sprzętowe, na serwerze dużo dużo bardziej skaczą fpsy, lagi niż na turniejach czy skrzydłowych to ludzie wybiorą właśnie to drugie. Poczekał bym jeszcze z tworzeniem serwerów do odpowiedniego momentu.

• Premium
Premium

Powiem tak, pomysł dobry ale nie na obecną chwile tak jak wspomniał @ MnX optymalizacja serwerów jest bardzo mała w cs2 więc ludzie ze słabszymi sprzętami nie będą po prostu grać, chętnie sam bym pograł ale obecnie to nie ma sensu dopóki valve nie poprawi cs2. Mirek i awp zaczynają powoli łapać stałych graczy więc jeśli będzie dalej tak iść jak idzie to może za rok czy dwa można by spróbować z takim serwerkiem.

Obecnie na nie, lecz w przyszłości można by coś pomyśleć.

• Lubię to! 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Zasłużony

Bez sensu, tak jak @ Anox  wspomniał, chcieliście AWP miało grać tyle osób, a na start z tych co deklarowali była garstka ;) A serwery w CS2 nie cieszą się taka popularnością jak za czasów CS:GO, a i Valve nie ułatwia prowadzenia i promowania takich serwerów, dodatkowo po zapoznaniu się z tym modem, widzę dosłownie jeden taki serwer w Polsce (przynajmniej według list serwerów) i nie kreci się on za bardzo, większość czasu max 10 osób, a by serwer Jailbreak miał sens, musi grać więcej. Co jest raczej mało osiągalnym celem, gdyż w CS2 ludzie wolą turniejowe, casuale i faceity ;)

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]