Użytkownik Rumcajso Opublikowano 2 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 Jaką masz propozycje?: Przychodzę z propozycją aby dodać do cs2 serwer jailbreak. Takie serwery były lubiane przez graczy i chętnie grane więc myślę, że pomysł mógłby przyciągnąć nowych graczy. A ogólnie w całej społeczności CS2 jest mało takich serwerów więc mogło by to wypalić. Screenshot/Nagranie/Przykład 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Marca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2025 W takim razie zrób taki serwer i zapraszamy do współpracy . Już poszliśmy Wam na rękę z ponownym otwarciem serwera ONLY AWP i wszyscy którzy podpisali się pod propozycją na którą odpisali że będą grać - NIE GRAJĄ A my nie będziemy za przeproszeniem wypierdalac pieniędzy na prawo i lewo oraz tracić kupę czasu abyście pograli 2 dni i poszli gdzieś indziej, a serwer miałby stać pusty, tym bardziej że tryb jest ciężki jeśli chodzi o cs2 NA NIE ! @ Trivor 2 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 4 Marca 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Takiego samego zdania jestem - zrób i dołącz do nas. Sądząc po wypowiedzi @ Anox 'a deklaracje tutaj na forum nie mają żadnego znaczenia bo nikt ich po prostu nie dotrzymuje. Jest to internet, więc jednego dnia jesteś a drugiego może cię nie być. Wywalać znowu na serwer gdzie na otwarciu będzie 32/32 a następnego dnia 0/32 jest bez sensu, lepiej wydać te pieniądze na reklamy serwerów, które coś tutaj robią aby jeszcze więcej robiły i myślę, że to byłby lepszy pomysł niż tworzyć kolejny skomplikowany serwer, który może okazać się mogiłą. Zauważyłem, że w CS2 nie gra dużo osób na serwerach, jedynie pewne forum ma graczy, takto nie widziałem gdziekolwiek zapełnionego serwera, myślę że może tu chodzić też o wymagania sprzętowe, na serwerze dużo dużo bardziej skaczą fpsy, lagi niż na turniejach czy skrzydłowych to ludzie wybiorą właśnie to drugie. Poczekał bym jeszcze z tworzeniem serwerów do odpowiedniego momentu. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Powiem tak, pomysł dobry ale nie na obecną chwile tak jak wspomniał @ MnX optymalizacja serwerów jest bardzo mała w cs2 więc ludzie ze słabszymi sprzętami nie będą po prostu grać, chętnie sam bym pograł ale obecnie to nie ma sensu dopóki valve nie poprawi cs2. Mirek i awp zaczynają powoli łapać stałych graczy więc jeśli będzie dalej tak iść jak idzie to może za rok czy dwa można by spróbować z takim serwerkiem. Obecnie na nie, lecz w przyszłości można by coś pomyśleć. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 4 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2025 Bez sensu, tak jak @ Anox wspomniał, chcieliście AWP miało grać tyle osób, a na start z tych co deklarowali była garstka A serwery w CS2 nie cieszą się taka popularnością jak za czasów CS:GO, a i Valve nie ułatwia prowadzenia i promowania takich serwerów, dodatkowo po zapoznaniu się z tym modem, widzę dosłownie jeden taki serwer w Polsce (przynajmniej według list serwerów) i nie kreci się on za bardzo, większość czasu max 10 osób, a by serwer Jailbreak miał sens, musi grać więcej. Co jest raczej mało osiągalnym celem, gdyż w CS2 ludzie wolą turniejowe, casuale i faceity 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Marca 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi