Użytkowniczka Nasti Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) IP serwera: 145.239.239.221:27135 Mod: 4maps Lick do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.239.221:27135 Wiek Właściciela: Ja 19, Kolega 27 Hosting: pukawka Sloty: 16 moge powiększyć. Dlaczego akurat my?: Kazdy ma problem do mnie nie wiem bo jestem baba ? wiem czego chcę twardo stoję i jestem uparta, owszem serwer jest świeży posiada stawkę 42zł + GB na setti może nie jest idealny ale jestem tylko kobieta, nie potrafie wszystkiego. Szukam Forum gdzie moge sobie siedzieć i gdzie ktoś może mi pomóc ( kolega jest a granica wraca w Marcu i zostałam sama) cieżko mi jest jako tako ogarnać ale sie staram i daje z siebie wszystko na innych sieciach mają dziwne wymagania nawet się przypie** że serwer jest ''zwyczajny'' a jaki kuzwa ma byc 4 maps ? mają mi motylki latać ? no masakra Wiem że stać mnie na dużo i dużo mogę pokazać ale nie mam się gdzie wykazać... nie mam miejsca dla siebie. * stawka za dzien 50 zł ( 2 mies z gory)+ dodatkowe zasilenie GB. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Nasti stawka + 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Podanie przyjęte. Zgłoś się na GG. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 12 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi