Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Prośba o charytatywne wsparcie

StrzelecWyborowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Hey Cześć i siemaanko wszystkim.

Jestem Karol, gram czasami z wami na serwerach 1.6 zazwyczaj na nicku StrzelecWyborowy (czasami na innym bez steama jak nie mam dostępu do mojego sprzętu).

Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym i tym też się pasjonuje, od wielu lat gram też w cs 1.6. Bywałem już w dawnych latach współwłaścicielem serwerów, adminem, moderatorem i redaktorem na kilku już nie istniejących serwerowniach. Mam 25 lat i od niedawna zajmuje się też wyścigami Wrack Race. Moi kuzyni od kilku lat organizują charytatywne wyścigi podczas których zbieramy na chore dzieci z naszych okolic. Podczas wyścigów zbierane są pieniądze w różnych formach. Zbieramy z wpisowych od kierowców, zbieramy do puszek podczas wydarzenia, za przejażdżkę WrackTaxi podczas przerwy. Organizujemy także licytację przeróżnych fantów od ludzi prywatnych oraz od firm. Podczas rajdu udaje nam się zebrać kwoty od 20 do ponad 50 tysięcy złotych. 100 % zebranych pieniędzy trafia na konto zbiórki utworzone na Siepomaga.

Pisząc to przychodzę do was z prośbą o wsparcie naszej szlachetnej inicjatywy. Jak wiadomo w naszym kraju jednym powodzi się lepiej, jednym gorzej, lokalne firmy i ludzie nie są w stanie przekazywać fantów oraz voucherów w nieskończoność, więc musimy lekko rozszerzyć nasze działania i poszukać chętnych ludzi oraz firm w sieci. Z doświadczenia wiem, że społeczność na takich forach potrafi zebrać się w słusznej sprawie i przebić najtwardsze skały.

Mógłbym zakładać konta na wszystkich możliwych forach, ale od lat kieruje się zasadą, że jeśli gram na jednym serwerze, to jestem mu wierny aż po jego kres. Dlatego też przychodzę z prośbą tylko do was.

Jeśli ktoś z was jest w stanie prywatnie lub jako jakaś firma przekazać nam na licytację jakiś przedmiot (zestaw kluczy, maskotkę, elektronarzędzie, voucher itp.) proszę o kontakt w poście, prywatnie lub na instagramie mechaniikk

Jeśli ktoś z was jest w stanie prywatnie lub jako firma wesprzeć moją prywatną zbiórkę w której zbieram na budowanie pojazdu (tak zwanego wraku)  który będzie brał udział w charytatywnych wyścigach. Zapraszam do wpłacania choćby najmniejszej kwoty na portalu Zrzutka.pl (poniżej link do zbiórki)

https://zrzutka.pl/pv6xju

Jeśli ktoś z was jest zainteresowany wzięciem udziału w licytacji, zapraszam na oficjalną stronę na Facebooku, gdzie są wszystkie informacje na temat wydarzenia. Licytacje ruszają za kilka dni, jak tylko zbierzemy odpowiednią ilość fantów. Do zgarnięcia przeróżne rzeczy takie jak narzędzia warsztatowe, swojskie wyroby, vouchery do sklepów, na tatuaż oraz do salonu piękności, na masaże itp.

LINK do facebooka  <-----

Zapraszam także do wzięcia udziału oraz przybycie na wydarzenie.

Pozdrawiam wszystkich

StrzelecWyborowy

teamosada.jpg

Edytowane przez StrzelecWyborowy
  • Lubię to! 4
  • Super 2
  • Przyjaciel <3 promuje ten temat
  • 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

Akcja nadal trwa, a to przyklad licytacji 

Pozostałe są na facebooku TeamOsada

LinkDoLicytacji

Screenshot_20250314_210129_Chrome.thumb.jpg.31864b7136276c8f74137e9d01729770.jpg

Edytowane przez StrzelecWyborowy
  • 2 tygodnie później...
  • Dusia przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]