Lotencjusz Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Wyobraź sobie, że zmniejszono Cię i wsadzono do blendera. Co zrobisz w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 10 Marca 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 staje na srodku ostrza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 10 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Zależy. Jeśli ktoś mnie wrzuca i zamierza go odpalić, to nie miałbym szans przeżyć raczej. jeśli tylko niechcący wrzucił do wyłączonego, to myślę, że probówałbym jakoś dać znać, że jestem w środku - krzyczał, walił w te pancerne ścianki itp. Przez myśl mi przeszło, żeby się po czymś wspiąć, ale ostrza są za nisko, więc jakby ktoś wrzucał jakieś warzywa/owoce, to po nich bym próbował się wydostać. 1 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 10 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2025 Nic i tak zdechnę xD 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 12 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi