Lotencjusz Opublikowano 14 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2025 Czy do zastrzelenia mima niezbędny jest tłumik? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Uriasz Opublikowano 15 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 No chyba nie Nie wiem jaki efekt chcielibyśmy uzyskać i jakie było by miejsce takiej "egzekucji", ale raczej czy to będzie broń z tłumikiem (który nie sprawi, że strzał będzie absolutnie cichy, a jedynie lekko rozproszony), czy broń z głośnym "pierdolnięciem" , to i tak liczyłoby się dla nas zabicie mima. Myślę, że żadne niewidzialne, ciche ściany go nie otaczają, a jak chcemy go pozbawić w cichy sposób życia, to wystarczy oddzielić jego głowę od tłowia siekierą, kataną czy innym ostrym przedmiotem. PS: oczywiście nie nawołuję do przemocy i proszę tego nie próbować. To tylko hipotetyczne rozmyślenia 1 Odnośnik do komentarza
Typer Miesiąca warkakan Opublikowano 17 Marca 2025 Typer Miesiąca Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2025 Wydaje mi sie ze najlepsza opcja bedzie przetestowanie wszystkich trzech sposobów wymienionych powyżej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 18 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi