Użytkownik vexa___ Opublikowano 15 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 (edytowane) Twój nick na serwerze: vexa Nick admina banującego: 00PetRRow Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: 03-15-25 16:20 Permanent Serwer na którym dostałeś bana:[ CS2 ]★ Strefaskilla.pl ★ [ONLY MIRAGE] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Wydaje mi się że był to ban pod wpływem emocji, już przedstawiam sytuacje po której dostałem instant bana, lecialem na spadochronie i zobaczylem na ułamek sekundy że ktoś stał na rampie to sie wróciłem przelecialem dalej i wyszedlem wcelowany i przez to mógł pomyśleć że mam wh, jeśli można zerkneli byscie na demko, bo giga spoko server i fajni ludzie graja. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:934115691&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199828497110/ Z góry dzięki (kropka to ja ci wyslalem te 3800 kredytów 😊) Edytowane 15 Marca 2025 przez vexa___ 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 @ 00PetRow 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 15 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 DEMKO 4:28 celownik w zwolnionym tempie idzie na heada 9:28 celownik dziwnie leci z deagla 12:00 celownik idzie nisko na cialo i potem deagle celownik szybko na glowe 12:30 nie wiedzial ze sie zatrzyma ale i tak przeskanowal (maybe fart) 15:10 skaczący celownik DEMKO 2 15:10 Wychyla wcelowany na chlopa za boxami i strzela 15:30 Slyszy jak sie chlop zbliza ale nie wie ze idzie na shortcie lecz celownik wyzej na chlopa bo jest na shorcie Moje podejrzenia: Wh/Radar hack/Aimbot Odnośnik do komentarza
Użytkownik vexa___ Opublikowano 15 Marca 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Dzięki za te demka Demo1 -4:28 w pierwszym to po prostu schowałem się za ścianą i dziwny ruch celownika, to poprostu ustawiłem sobie celownik na wyjście po tym jak widziałem przeciwnika na któtką chwilę i po dźwięku -9:28 zwykły flick imo nic dziwnego -12:00 tymbardziej ta sama sytuacja zwykły mały flick -12:30 skoro biegł to strzeliłem tam gdzie biegl xd (intuicja) -15:10 poprostu podniosłem celownik (gram na dpi 800 i w grze 1,4 jakby kogokolwiek to interesowało) nie wiem czy cokolwiek z tych wygląda na rozsądny powód do bana, Demo2 -15:10 wiedziałem że dawno już są na midzie wiec po wychyleniu od razu sprawdziłem boxy a póżniej zobaczyłem że coś mi chodzi w rogu i zrobilem flicka który nie stety sie nie udał bo za malo ruszyłem myszką -15:30 na dobrych słuchawkach (np. z dzwiękiem 7.1 od razera) i po 8 letnim doświadczeniu w cs oczywiscie ze słychać czy osoba idzie na dole czy na shorcie tymbardziej że sie cofną i zaczął iść spowrotem więc logiczne było że pójdzie shorta, demo 2 uwarzam że jest jeszcze bardziej spokojne i nie ma tutaj nic podejzanego Dziękuje że ktoś zainteresował się moim zgłoszeniem i mam nadzieję ze moje argumenty na podane podejrzane akcje są wystarczające na udowodnienie mojej niewinności, resztę zostawiam administracji bo jestem świadom tego że wy wiecie najlepiej co zrobić w takiej sytuacji Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 DEMKO 1 4:28 celownik w zwolnionym tempie idzie na heada +B 9:28 celownik dziwnie leci z deagla +B 12:00 celownik idzie nisko na cialo i potem deagle celownik szybko na glowe +B 12:30 nie wiedzial ze sie zatrzyma ale i tak przeskanowal (maybe fart) +/-B 15:10 skaczący celownik DEMKO 2 15:10 Wychyla wcelowany na chlopa za boxami i strzela +/-B 15:30 Slyszy jak sie chlop zbliza ale nie wie ze idzie na shortcie lecz celownik wyzej na chlopa bo jest na shorcie +B Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi