Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #87 kropka

yuki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

POD OSTRZALEM.png

Witam!  W dzisiejszym wydaniu "pod ostrzałem" zebrałem opinię o @ kropka czyli o obecnie jedynym członku ubt cs2, zapraszam do przeczytania i wyrażenia swojej opinii.

<------------------------------------------->

Anonim Użytkownika nr. 1 

Kropka jest obecny na forum już od dłuższego czasu. Mimo młodego wieku i okazjonalnych oznak niedojrzałości w jego zachowaniu, dobrze radzi sobie w pełnieniu swoich obowiązków związanych z rangami. Widać, że stara się rozwijać i angażować w życie społeczności, co zasługuje na uznanie. Nie mam do niego większych zastrzeżeń, ponieważ sumiennie wykonuje swoje zadania i stara się działać na rzecz forum. Mam nadzieję, że będzie kontynuował swoją pracę w takim samym tempie, a z czasem nabierze jeszcze większego doświadczenia i pewności siebie.

Anonim Użytkownika nr. 2 

Generalnie jest gitem, jest moim starym znajomym jescze za czasów cs:go. Miło go wspominam lecz już kontakt się urwał i poszlismy w swoje strony.

Anonim Użytkownika nr. 3 

Prosty młody ładny piękny cudowny wspaniały blond loczuś seksiak jak się marzy każda jest jego każda go kocha no poprostu ideał chłopaka informatyka w dziale UBT CS 2.

Anonim Użytkownika nr. 4 

Oj gdyby nie on to nie wiem czy byłbym tu gdzie teraz jestem haha. Pozytywny chłop, miły, empatyczny, + leniuch i czasem daje takie porady ze idź Pan w cholere xD... Jako UBT sie dobrze sprawuje jak widzę, nie licząc połowy UB z jego banów.

Anonim Użytkownika nr. 5 

Na tyle ile go poznałem, miły i kontaktowy człowiek który dobrze wykonuje swoje zadania w ubt, pozdrawiam go serdecznie.

Anonim Użytkownika nr. 6 

Najlepszy ubt w polsce a moze nawet i na strefie,  nie polecam grac z nim poza OM bo to jest automatyczne -300 elo przed meczem.

Anonim Użytkownika nr. 7 

Kropka to chudy szczur z loczkami na glowie  ktory gra bizonem na strefieskilla  lecz jest madrym czlowikiem czasem mily czasem nie mily  jest czlowiekiem smiescznych z dobrych humorem i dystansem do siebie i nie wiem co jeszcze.

Anonim Użytkownika nr. 8 

No ogolnie jest zapalonym graczem ktory lubi sie pocić, jednoczesnie dając innym fun z gry.

Anonim Użytkownika nr. 9 

Kropka-osoba pomocna, umie zachować spokój i opanować sytuacje na serwerze jak i na forum. Szybko i dobrze rozwiązuje konfilkty pomiędzy graczami jest często aktywny i chętny podać pomocną dłoń.

• Lubię to! 2

• Premium
Premium

no panowie milo mi za te komentarze (zgadlem wszytskie @ Dawid06  tez cie kocham i sam jestes szczurem<3)

• Wrr 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Zasłużony

Good :brawa:

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• 1 miesiąc temu...
  • Junior Admin
Junior Admin

temat zamkniety.png

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]