Użytkownik yuki. Opublikowano 21 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Witam! W dzisiejszym wydaniu "pod ostrzałem" zebrałem opinię o @ kropka czyli o obecnie jedynym członku ubt cs2, zapraszam do przeczytania i wyrażenia swojej opinii. <-------------------------------------------> Anonim Użytkownika nr. 1 ↓ Kropka jest obecny na forum już od dłuższego czasu. Mimo młodego wieku i okazjonalnych oznak niedojrzałości w jego zachowaniu, dobrze radzi sobie w pełnieniu swoich obowiązków związanych z rangami. Widać, że stara się rozwijać i angażować w życie społeczności, co zasługuje na uznanie. Nie mam do niego większych zastrzeżeń, ponieważ sumiennie wykonuje swoje zadania i stara się działać na rzecz forum. Mam nadzieję, że będzie kontynuował swoją pracę w takim samym tempie, a z czasem nabierze jeszcze większego doświadczenia i pewności siebie. Anonim Użytkownika nr. 2 ↓ Generalnie jest gitem, jest moim starym znajomym jescze za czasów cs:go. Miło go wspominam lecz już kontakt się urwał i poszlismy w swoje strony. Anonim Użytkownika nr. 3 ↓ Prosty młody ładny piękny cudowny wspaniały blond loczuś seksiak jak się marzy każda jest jego każda go kocha no poprostu ideał chłopaka informatyka w dziale UBT CS 2. Anonim Użytkownika nr. 4 ↓ Oj gdyby nie on to nie wiem czy byłbym tu gdzie teraz jestem haha. Pozytywny chłop, miły, empatyczny, + leniuch i czasem daje takie porady ze idź Pan w cholere xD... Jako UBT sie dobrze sprawuje jak widzę, nie licząc połowy UB z jego banów. Anonim Użytkownika nr. 5 ↓ Na tyle ile go poznałem, miły i kontaktowy człowiek który dobrze wykonuje swoje zadania w ubt, pozdrawiam go serdecznie. Anonim Użytkownika nr. 6 ↓ Najlepszy ubt w polsce a moze nawet i na strefie, nie polecam grac z nim poza OM bo to jest automatyczne -300 elo przed meczem. Anonim Użytkownika nr. 7 ↓ Kropka to chudy szczur z loczkami na glowie ktory gra bizonem na strefieskilla lecz jest madrym czlowikiem czasem mily czasem nie mily jest czlowiekiem smiescznych z dobrych humorem i dystansem do siebie i nie wiem co jeszcze. Anonim Użytkownika nr. 8 ↓ No ogolnie jest zapalonym graczem ktory lubi sie pocić, jednoczesnie dając innym fun z gry. Anonim Użytkownika nr. 9 ↓ Kropka-osoba pomocna, umie zachować spokój i opanować sytuacje na serwerze jak i na forum. Szybko i dobrze rozwiązuje konfilkty pomiędzy graczami jest często aktywny i chętny podać pomocną dłoń. 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 21 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 no panowie milo mi za te komentarze (zgadlem wszytskie @ Dawid06 tez cie kocham i sam jestes szczurem<3) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2025 Good Odnośnik do komentarza
Użytkownik 00PetRow Opublikowano 27 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 kropka przyjaciel Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi