Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 26 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Czy można trzasnąć drzwiami obrotowymi? Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Oczywiście, że tak tylko trzeba mieć odpowiednie podejście. Lepiej zostaw to specjalistom Hahaha xD CHUCK NORRIS! 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 26 Marca 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 rozkrec je odpowiednio wydupia z zawiasow i jak ciulna to trzasniesz lepiej niz zwyklymi 1 2 Odnośnik do komentarza
>> AXIS << Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem i potem jeszcze pojechałem do Biedronki na lody i po drodze do domu wtedy jeszcze już do domu pojechałem. To ten Paweł trzasnął drzwiami obrotowymi w Biedronce bo lodów nie było 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 00PetRow Opublikowano 27 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Zależy od mechaniki dzwi ponieważ niektyóre mają domyk w tych czasach raczej spotyka sie z domykiem Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi