Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mr.Alban Opublikowano 26 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Imię: Filip Wiek: W lipcu 27 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Opiekuna już nie ma dłuższy czas a wszystkie obowiązki spadły na Administracje . Dlatego chciałbym pomoć i odciążyć . Swoje dotychczasowe obowiązki na funkcjach którę obejmuję wykonuję sumiennie .Jestem osobą spokojną i opanowaną co myślę , że jest dość istone w pełnieniu tej funkcji . Uważam , że mam dobre stosunki z adminami i graczami na serwerze. Jestem komunikatywny z dużą aktywnością na serwerze i forum . Bardzo zależy mi na jeszcze większym rozwoju serwera i mam nadzieję , że będe mógł się do tego przyczynić . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: NIE Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199687661783/ Coś o sobie: Mam na imię Filip , pochodzę z Pomorza . Interesuję się sportem oraz motoryzacją . Popołudniami oraz wieczorami można mnie znaleźć na forum bądź na serwerze ( nic ciekawego ) 7 4 1 Odnośnik do komentarza
Uriasz Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 (edytowane) Tak! ale tylko na 95%! (na dole wyjaśnie dlaczego nie 100 ) + wiek, plus dojrzałość ( też emocjonalna) i , jakby to powiedzieć? mądrość życiowa, które są mocno wyczuwalne podczas rozmowy z tym człowiekiem; + zaangażowanie - tutaj Alban nie skłamał i mocno się angażuje dla sieci i serwera. Nie czuć z jego strony złych intencji, a wręcz przeciwnie - szczerą chęć pomocy. + Sumienność, uczciwość, odpowiedzalność, rozwaga etc. - widać to po tym jak wykonuje swoje obowiązki na sieci czy serwerze. + świeża krew: myślę, że Mr. Alban może wpuścić do tego organizmu świeżą krew, która metaforycznie wspomoże i uleczy inne narządy - mam na myśli, odciążenie innych członków administracji jak i właściciela w obowiązkach. Dodatkowa para rąk da trochę więcej czasu dla siebie, czy na inne obowiązki, Trivorowi i spółce, a ten pewnie by się przydał. (PS: miałem go nominować na użytkownika miesiąca, ale miałem kilku innych kandydatów, a że chłopak cierpliwy, to poczeka ) +/- doświadczenie na randze - Wydaje mi się, że aktualny brak doświadczenia, nie jest minusem, a jak już, to tymczasowym. Z tego co zauważyłem Filip potrafi w zarządzanie - dobrze zarządza swoją pracą na sieci jak i w swoim życiu. Wszelkie braki w doświadczeniu szybko nadrobi, wszystkiego rychło się nauczy, i będzie dalej utrzymywał, a może i podniesie "zaje8istość" serwera - Jedyny minus, który jest może nawet większy niż 5% do całej oceny, to to, że przy takim poświęceniu dla forum i naszej społeczności, oby nie zaniechał swojego realnego życia, bo bardzo fantastyczny z niego koleżka! Edytowane 26 Marca 2025 przez Uriasz 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 26 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Tutaj chyba nie ma nad czym myśleć. Oczywiście, że wielkie tak. Strasznie ogarnia, doświadczenie, dojrzałość. Nie widzę żadnych minusów. Mam nadzieję, ze dzięki temu serwer bedzie jeszcze lepszy. Oby zapał do pracy tylko Tobie się nie skończył. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Zapraszam do wypowiedzi! Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 1.6 h0w Opublikowano 26 Marca 2025 Opiekun UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 W mojej ocenie @ Mr.Alban w 100% nadaje się na stanowisko opiekuna Nie wdaje się w zbędne dyskusje, jest bardzo ogarniętą oraz według mojej oceny odpowiedzialną osobą . Mam nadzieję że stanowisko @ Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 nie wprowadzi w nim (jak było w poprzednim przypadku) wyższości nad resztą i pozostanie sobą, a ranga będzie dodatkiem, dzięki któremu odciąży resztę administracji w codzienności związanej z serwerem. Jestem na tak! 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 26 Marca 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2025 Idealna osoba na to stanowisko, opanowany, ogarniety, pilnuje porzadku, daje od siebie wszystko na swoich funkcjach, jak najbardziej na tak!!! Na chwile obecna nie widze nikogo kto bardziej by sie nadawal na to stanowisko, wiec coz moge rzec powodzenia na nowej randze wielkie TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Superka Opublikowano 27 Marca 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Taak Idealna osoba na stanowisko opiekuna ogarnięty, kumaty, zaangażowany w życie sieci i serwera a co najważniejszy lubiany przez adminów i graczy. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Marca 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 Zgłoś się na steam do mnie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Kwietnia 2025 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2025 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi