Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTEAM CS:GO/] - 00Petrrow

00PetRow

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

UBT 1.6 czy UBT GO: CS2
Nick: 00PetRRow
Imię: Kuba
Wiek (dokłada data): 2003r 22 maja
SID: STEAM_0:0:442990227
Znajomość AMXX*(1-10): 10/10
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na samo forum do 3/4 godzinek
Opisz siebie: Cześć Nazywam się Jakub, ale wszyscy mówią na mnie Wujas. Jestem takim wujkiem w grupie - zawsze chętnie pomagam i dbam o innych. Od 2016 roku gram w CS:GO, choć ostatnio wciągnął mnie też Wiedźmin i Raft. Poza grami, pracuję jako stolarz, głównie robię kuchnie i szafy z płyty wiórowej. Jestem odpowiedzialny i sumienny, a jak już gram, to staram się mieć wyższą rangę, żeby móc pomagać innym. Po godzinach pracy lubię majsterkować i jestem dosyć kreatywny. Szybko się uczę nowych rzeczy, a dodatkowo interesuje mnie motoryzacja. Aktualnie zbieram na nowe autko! 😊
Dlaczego akurat Ty?: 

Jestem bardzo aktywny na serwerze Discord

mam bardzo doby kontakt z innymi graczami CS2.

Mam wrażenie bo nie mi to oceniać że posiadam dobra reputacje wśród graczy CS

Posiadam bogate doświadczenie na serwerach CS2

Mam kompetencje odpowiadające mojej randze, co oznacza, że dobrze znam grę i jej mechaniki i bezproblemowo rozpoznam chetera

W przeszłości pełniłem rolę opiekuna i administratora na serwerach CS2 przez około 3 lata.

Moje doświadczenie obejmuje znajomość komend

Jestem obiektywny w ocenie wniosków i sprawnie rozpatruję zgłoszenia.

Posiadam umiejętność analizy demka

Potrafię rozpoznawać cheaterów, co jest kluczowe dla tej rangi

Moje zaangażowanie w społeczność CS2, bogate doświadczenie, umiejętności administracyjne i obiektywne podejście do spraw sprawiają, że jestem idealnym kandydatem na stanowisko administratora. Jestem pewien, że moje umiejętności i pasja do gry będą cenne dla całej społeczności.

Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Bardzo dobrze
Kontakt: PetRow#2176

• Super 1
  • Premium
Premium

Powiem tak niby demek malo i zgloszen ale zaczyna sie okres gdzie bede mial egzaminy wiec mysle ze jeszcze jedna osoba to akurat a potem zamknac rekru na cs2 bo wiecej nie potrzeba, jesli chodzi o samego petrowa to wszytsko co napisal to prawda: sm+ demka+ wiek+ itd itd wiec nie rozpisujac sie za bardzo JESTEM NA TAK

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• VIP
VIP

Myślę, że można dać szansę i po samym podaniu widać, że zależy mu na randze. Jak napisał wyżej @ kropka będzie miał egzaminy, więc kolejna i moim zdaniem ostatnia para rąk do pomocy zawsze się przyda, potem zamknąć rekrutację bo jako tako aktywności w nim nie ma, na plus też wiek. 

• Lubię to! 1
  • LEGENDA

Nie potrzebuję obecnie pomocy przy ubt 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]