Fujitsu Opublikowano 28 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 (edytowane) Nick z CS: Fujitsu Admin banujący: ' paczajonovicz ];-> Serwer: only dd2 Data zdarzenia: 28.03.2025 - 19:43:56 Steamid: VALVE_0:4:1498918651 Opis sytuacji: Dobra, usiądźcie wygodnie, bo ta historia to prawdziwy hit. Dostałem bana za aktywnego bana, który był aktywnym banem za wejście na serwer w czasie bana na 3 godziny. Czy ja właśnie odblokowałem sekretny poziom CS-owego absurdu? 😂Czyli co – miałem bana, ale wszedłem na serwer (bo przecież sprawdzić trzeba, czy już minął, wiadomo 😜), więc dostałem kolejnego bana, który stał się aktywnym banem, przez którego dostałem jeszcze jednego bana?! Czy ja przypadkiem nie stworzyłem serwerowej czarnej dziury, wciągającej mnie w nieskończony cykl kar? 😆 To już nawet nie jest ban, to BANCEPTION! Czy w następnej fazie dostanę bana za to, że w ogóle pomyślałem o unbanie? A może teraz muszę odprawić jakiś rytuał, żeby wyrwać się z tego matrixa?Adminie, błagam, ratuj – zanim ten ban zdąży rozmnożyć się w kolejne i za 10 lat obudzę się z informacją, że dalej mam aktywnego bana za bana sprzed dekady. Link do bana z amxbans : https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=2067 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nimaaaaaaaaaaa Edytowane 28 Marca 2025 przez Fujitsu 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Żegnam //EDIT Dostałeś bana na 3 h po czym wbiłeś na ab i dostałeś bana na cfg , po którym znowu wbiłeś i dostałeś normalnie perma za kolejne ab . Hana_Montana, 28 Marca 2025 Co to znaczy "Żegnam"? Wyjaśnij użytkownikowi wszystko! 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Mr.Alban Opublikowano 28 Marca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi