Zasłużony Krzysiek Opublikowano 29 Marca 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 Witam, jako że @ MnX nie pali się by zabawę zakończyć, a moje prywatne wiadomości ignoruje nie odpisując na nie, postanowiłem że zabawę zakończę z dniem dzisiejszym, bez kontynuowania jej. Jako, że 1 miejsce zajmują ex aequo dwie osoby to nagroda pieniężna zostanie podzielona po równo. Gratulacje dla każdego, kto w zabawie brał udział i przepraszam za tak długą zwłokę. 1 Miejsce @ Przyjaciel <3 oraz @ 01010101 Nagrody: 15 Dni Premium na forum, 10 PLN Blik oraz 200 Farbek + Diamentowa odznaka ZKTW #3 2 Miejsce @ BRINA Nagrody: 10 Dni Premium na forum oraz 150 Farbek + Złota odznaka ZKTW #3 3 Miejsce @ Hana_Montana Nagrody: 5 Dni VIP na forum oraz 100 Farbek + Srebrna odznaka ZKTW #3 VIP'a na 3 dni z losowania wygrywają: @ Mr.Alban & @ Żmijka & @ BlQckU Gratulacje! (Z uwagi na duże opóźnienie w zabawie postanowiłem wylosować 3 osoby zamiast 1) Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie i mam nadzieję, że nie zrobi nam się z tej zabawy tradycja, bo to już kolejna edycja, która tak wygląda Panów, którzy wygrali 10 PLN blik zapraszam na PW z numerem telefonu a przeleje pieniądze. Komu mogłem nagrody dodałem oraz Farbki. @ Przyjaciel <3 oraz @ Hana_Montana wam nie miałem możliwości dodać Premium/VIP'a. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi