Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY][ODWOŁANIE] CS 2 - T800

T800

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:T800
Nick admina banującego: hades1
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana
Czas oraz data bana: Perm 30.03.2025 18:38
Serwer na którym dostałeś bana: [ CS2 ] Strefaskilla.pl [ONLY MIRAGE] !ws,!sklep 

Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):No to tak grałem dzień jak codzień na serwerze  pogralem moze z 2 godzinki nadeszla sytuacja gdzie stalem w Kuchni a przeciwnik stal w oknie i slyszalem ze przeciwnik strzela do innego wiec postanowilem ze sproboje przeskanowac sciane nie udalo mi sie go przeskanowac peeknal zabilem go po chwili zabilem kolejnego i dostalem bana wbilem na discorda pokazalem Demko i na Demko jak strzelalem do przeciwnika w oknie to mialem celownik na jego glowie i to wygladalo jak bym mial wh wyjasnilem to z Administratorami i mi powiedzieli ze mam napisac odwołanie no i to tyle. (wybaczcie ze tak chujowo napisane ale nigdy nie pisalem odwolania na csie)
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=24&advType=where_banned (nie moge wyslac linka do mojego bana nie wiem dlaczego) 
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199724294814/

• D3M0N zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] CS 2 - T800
  • Premium
Premium

@ hadesiq 24h

admin zostanie ukrany minusem a ja w ciagu 24h obejrze demko i dam werdykt bo cos mi nie pasuje w twojej grze jak na serwerze jestem wiec jurto obejrze na spokojnie i dam werdykt

• WTF 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik
23 godziny temu, kropka napisał(a):

@ hadesiq 24h

admin zostanie ukrany minusem a ja w ciagu 24h obejrze demko i dam werdykt bo cos mi nie pasuje w twojej grze jak na serwerze jestem wiec jurto obejrze na spokojnie i dam werdykt

Dobrze, Miło mi bedzie jesli odwolanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Miłego ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]