Użytkownik T800 Opublikowano 31 Marca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Twój nick na serwerze:T800 Nick admina banującego: hades1 Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Perm 30.03.2025 18:38 Serwer na którym dostałeś bana: [ CS2 ] Strefaskilla.pl [ONLY MIRAGE] !ws,!sklep Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):No to tak grałem dzień jak codzień na serwerze pogralem moze z 2 godzinki nadeszla sytuacja gdzie stalem w Kuchni a przeciwnik stal w oknie i slyszalem ze przeciwnik strzela do innego wiec postanowilem ze sproboje przeskanowac sciane nie udalo mi sie go przeskanowac peeknal zabilem go po chwili zabilem kolejnego i dostalem bana wbilem na discorda pokazalem Demko i na Demko jak strzelalem do przeciwnika w oknie to mialem celownik na jego glowie i to wygladalo jak bym mial wh wyjasnilem to z Administratorami i mi powiedzieli ze mam napisac odwołanie no i to tyle. (wybaczcie ze tak chujowo napisane ale nigdy nie pisalem odwolania na csie) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=24&advType=where_banned (nie moge wyslac linka do mojego bana nie wiem dlaczego) Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199724294814/ Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 31 Marca 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 @ hadesiq 24h admin zostanie ukrany minusem a ja w ciagu 24h obejrze demko i dam werdykt bo cos mi nie pasuje w twojej grze jak na serwerze jestem wiec jurto obejrze na spokojnie i dam werdykt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik T800 Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 23 godziny temu, kropka napisał(a): @ hadesiq 24h admin zostanie ukrany minusem a ja w ciagu 24h obejrze demko i dam werdykt bo cos mi nie pasuje w twojej grze jak na serwerze jestem wiec jurto obejrze na spokojnie i dam werdykt Dobrze, Miło mi bedzie jesli odwolanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Miłego Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi