Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Czym się obecnie zajmujesz zawodowo lub czym chciałbyś się zajmować w przyszłości? Dlaczego właśnie ta dziedzina Cię interesuje? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2025 Jestem kierowcom autobusu. Od dziecka chciałem być kierowcą zawodowym i w końcu nadszedł ten czas. Już mija mi 8 miesiąc pracy w tej branży. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Jeżdżę ciężarówka, w przyszłości raczej dużo się nie zmieni, co najwyżej odstawie fajere i będę grzał dupę na fotelu (o ile wygram w totka). Kiedyś w planach miałem skończyć kierunek informatyczny i pójść w kierunku backendu/fullstacka, ale, że jestem leniwym gnojem i nie chciało mi się uczyć, więc zostały tylko wspomnienia 😂 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi