Użytkownik playerEZ0530 Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2025 Twój nick na serwerze:playerEZ0530 Nick admina banującego: papaj Dostałeś bana, gaga czy muta?:Bana Czas oraz data bana:04-10-25 21:44 Serwer na którym dostałeś bana:[ CS2 ] Strefaskilla.pl [ONLY MIRAGE] !ws,!sklep Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): wchodzę pograc na serwerze grałem na oko z 20 minut po prostu biegałem i normlanie zabijałem enemy nie rozumiem co było podejrzanego w mojej grze sytuacja po której dostałem bana wyglądała w sposób następujący zabiłem bodajże typa z mida po czym udałem się w strone rampy gdzie zauważyłem kawałek ciała przeciwnika za smokiem więc postanowiłem zacząć go gonić widząc jak przeskakuje z rampy w strone respa wbiegłem na rampe i okazało się ze w rogu siedzi i zdążyłem go zabic tylko dlatego ze nie zabil mnie od boku po czym peekuje rampe slysze strzał z rogu i konczy mi się ammo ziomek mnie zabija i dostaje perma xd Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:513698921&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam://steamcommunity.com/profiles/76561198987663570 Czy po otrzymaniu bana grałeś/grałaś na innym koncie ?jeśli tak podaj link do tego konta steam: NIE Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 11 Kwietnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2025 @ Papaj tak jak gadalismy czas do niedzieli do 23.59 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2025 admin nie ma jak napisac wiec napisal mi na pv zebym dal ci ub wiec UB 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi