Użytkownik damiano Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Twój nick: damian Nick oskarżonego: DwaTrzynascie Powód skargi: Ledwie co wszedłem na serwer i tylko zdarzyłem zapytać czy jest jakiś admin. Bo chciałem cos zapytać a gość za granaty mi ban wciska za dokupowanie jak nawet nie dokupywałem a z tego co widzę demo wam się nagrywa wiec sobie można sprawdzić i DwaTrzynascie następnym razem upewnij się może kto a nie wal jak ci wygodnie to ze raz dostałem na 5 minut bo raz tak zrobiłem i dostałem sprawa wyjaśniona była i gitara ale znów przesadziłeś tym razem. a co do dokupywania to nie wiem jak jest zaraz sobie poczytam regulamin bo skoro da sie i nie jest to zblokowane to jest to ciekawe Data i godzina zdarzenia: 16.04.2025 - 17:59:55 Miejsce zdarzenia:StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1] [Darmowy SVIP o Godzinie][Powiekszony Ranking][Medale | RANGI CS:GO | Dowody: Coś od siebie: najpierw wejdź na spectate i się upewnij a nie ban bo ci sie widzi skoro juz tym adminem jesteś a później sobie nadrobisz grę Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Witam ,obejrzałem demo, ban nie słuszny .Skargę przyjmuję a admin @ DwaTrzynascie213 dostaję +1 do dzienniczka , i nie chodzi tutaj tylko o tą sytuację ale o wcześniejsze upomnienia. A wracając do Ciebie to radzę poczytać regulamin ... 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin MR.ALBAN Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi