Lotencjusz Opublikowano 5 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 (edytowane) Opis błędu: Hej mając rangę @ Redaktor,nie mogę dodać sobie sygnatury w formacie gif w animacji, za każdym razem wyskakuje komunikat: Wybrana sygnatura nie jest zgodna z Regulaminem. "Nie masz uprawnień do wgrania animowanych obrazków" Dałoby radę coś z tym zrobić? Miejsce występowania: Forum, Profil Rozdzielczość ekranu: Screen/Nagranie: Edytowane 5 Maja 2025 przez Lotencjusz Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 5 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 @ Lotencjusz z tego co widzę, to gif był przesłany tylko nie był wstawiony w sygnaturkę, dodałem ci ją. Na szybko spojrzałem czy są jakieś obostrzenia co do gifów ale nie znalazłem. Ps. @ Lotencjusz spróbuj dostosować rozmiar tego gifa do wymaganego 500x200 i sprawdź czy nadal ten sam błąd. Trzeba na @ Anox poczekać 😀 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Maja 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Powinieneś już móc normalnie sprawdź i napisz pv jak dalej będzie to samo. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Maja 2025 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi