Użytkownik saszka peek Opublikowano 5 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2025 Twój nick na serwerze:Tung Tung Tung Sahur Nick admina banującego: Dawid06 Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:05-05-25 23:55 Serwer na którym dostałeś bana:ONLY MIRAGE #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):gralem se normalnie i nagle jakis dawid06 wkleil mi bana za cheaty gdy normalnie gralem, bardzo prosilbym o rozpisanie demka bo to troche slabe ze banujecie normalnych ludzi a wczesniej jak bylo 3 cheaterow to kazdy mial to (nie mile napisze) w dupie,wiec nie wiem oco chodzi normalnie gralem strzelalem se z awp i jak padlem na shorcie to dostalem bana Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:850164914&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/id/pierfszy/ Czy po otrzymaniu bana grałeś/grałaś na innym koncie ?jeśli tak podaj link do tego konta steam: nie dostalem bana przed chwila Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 6 Maja 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 @ Dawid06 24h Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid06 Opublikowano 6 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Sprawa wygląda tak ze podczas rozgrywki poszedłem na specta oglądac innych graczy u nagle ten gracz mowi cytuję "o ciekawe kogo poszedł haze oglądac" wiec zbanowalem go za to ze moze miec admin panel albo podglad kto idzie na specta a kto nie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik saszka peek Opublikowano 6 Maja 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 (edytowane) dawid06 znam nicki adminow i sobie co jakis czas wpisuje w konsoli KOMENDE "status" i widze ze haze siedzi na spectie i sobie pomyslalem ze ciekawe kogo sprawdza często tak robie ... jesli da sie jakos sprawdzic (ale nie wiem) jakie komendy wpisywalem w konsoli Edytowane 6 Maja 2025 przez saszka peek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid06 Opublikowano 6 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 w takim razie gracz jest czysty mozna dac ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dawid06 Opublikowano 6 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 w takim razie gracz jest czysty mozna dac ub Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 6 Maja 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Po obejrzeniu demka i rozmowie z adminem, doszedłem do wniosku że to było z twojej strony utrudnianie mu pracy w dużym stopniu więc ban z bana permanentnego zostaje zmieniony na tydzień. Następnym razem zachowuj się jak należy a nie. 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 6 Maja 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi