Użytkownik Eteer Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 (edytowane) No to tak. Witam Was bardzo serdecznie, jestem Eteer jak już zdążyliście zauważyć. Rozpisywać się nie będę szczegółowo na ten moment, bo i tak nie ma to znaczenia, kto będzie gotowy poznać się bliżej - pozna się bliżej. W styczniu tego roku interesowałem się maklerką, sztukami walki - konkretnie trenowałem K1, muzyką i jej różnymi rodzajami (takimi jak freestyle etc.) Jeśli chodzi o zainteresowania stricte konter strajkowe (musze napisac tak, bo inaczej mi wyskakuje ze reklamuje siec XDD), to od zawsze lubiłem bawić się na forach w modowanie, doskonalenie, dbanie o wizerunek, czy jakieś insideowe poprawki, żeby wszystko stało stabilnie i obiektywnie. Co do obiektywizmu - lubię bardzo często stawiać sprawy jasno, mówić bezpośrednio to co mi się nie podoba i wygłaszać swoje zdanie klarownie. Uważam się w tym temacie za dość rozsądnego, bo nie kieruję się sympatią czy też antypatią, a czysto zdrowym, racjonalnym podejściem do sytuacji przez co nie ma szans na faworyzacje jakiejkolwiek strony. Nie przyszedłem tu z żadnego serwera, więc jeśli są jakieś godne polecenia, to można śmiało napisać, odwiedzę je jak tylko czas na to pozwoli. No więc co, myślę że to na tyle, reszta przyjdzie z czasem. Jeszcze raz witam. Edytowane 7 Maja 2025 przez Eteer 2 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Maja 2025 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Witamy! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Superka Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Czesc 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MR.KITTY Opublikowano 7 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 👋 Siemanko szefie 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 7 Maja 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 czesc 1 Odnośnik do komentarza
Lotencjusz Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Witaj 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 7 Maja 2025 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 hi Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 7 Maja 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Siemanko Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 7 Maja 2025 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 eterku my sie znamy Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Wow, w końcu porządne przywitanie, niespotykane.. supperr Only DD2 polecam, wiadomka nasza perełka tutaj a jak wolisz coś ze skinami/skrzynkami to GO MOD’a Odnośnik do komentarza
Użytkownik Eteer Opublikowano 8 Maja 2025 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 10 godzin temu, mikiii1337. napisał(a): eterku my sie znamy znamy sie bracie, znamy sie doskonale 9 godzin temu, Dusia napisał(a): Wow, w końcu porządne przywitanie, niespotykane.. supperr Only DD2 polecam, wiadomka nasza perełka tutaj a jak wolisz coś ze skinami/skrzynkami to GO MOD’a No wiesz... myślę, że wypada się przywitać w ładny sposób, zwłaszcza, że sam nie lubię jak wszystko jest bez ładu i składu na forach (specjalnie podkresliłem, że na forach, bo już na dc to jest jak jest XD) Co do DD2, to wczoraj obczaiłem, a na go moda, nie wiem czy jestem psychicznie gotowy... już wystarczająco nerwów straciłem na prawdziwej dwójce, skrzynkach i skinach... (nawet dziś XD) Tak serio, to obczaję później, jeśli jest git zrobiony, to może i tam się zasiedzę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 8 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 elo Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 8 Maja 2025 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Siema Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 8 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Cześć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 9 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi