Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYWITANY] Witam bardzo serdecznie

Eteer

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

No to tak. Witam Was bardzo serdecznie, jestem Eteer jak już zdążyliście zauważyć. Rozpisywać się nie będę szczegółowo na ten moment, bo i tak nie ma to znaczenia, kto będzie gotowy poznać się bliżej - pozna się bliżej. W styczniu tego roku interesowałem się maklerką, sztukami walki - konkretnie trenowałem K1, muzyką i jej różnymi rodzajami (takimi jak freestyle etc.) Jeśli chodzi o zainteresowania stricte konter strajkowe (musze napisac tak, bo inaczej mi wyskakuje ze reklamuje siec XDD), to od zawsze lubiłem bawić się na forach w modowanie, doskonalenie, dbanie o wizerunek, czy jakieś insideowe poprawki, żeby wszystko stało stabilnie i obiektywnie. Co do obiektywizmu - lubię bardzo często stawiać sprawy jasno, mówić bezpośrednio to co mi się nie podoba i wygłaszać swoje zdanie klarownie. Uważam się w tym temacie za dość rozsądnego, bo nie kieruję się sympatią czy też antypatią, a czysto zdrowym, racjonalnym podejściem do sytuacji przez co nie ma szans na faworyzacje jakiejkolwiek strony. Nie przyszedłem tu z żadnego serwera, więc jeśli są jakieś godne polecenia, to można śmiało napisać, odwiedzę je jak tylko czas na to pozwoli. No więc co, myślę że to na tyle, reszta przyjdzie z czasem. Jeszcze raz witam.

Edytowane przez Eteer
  • Lubię to! 2
  • VIP
VIP

Witamy!

• Super 1
  • Użytkownik

👋 Siemanko szefie

• Super 1
  • paczaukowiec

czesc

• Super 1

Witaj

• Super 1
  • Stały Bywalec

Siemanko :heythere:

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Premium
Premium

eterku my sie znamy

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Zasłużony

Siema

• Junior Admin
Junior Admin

Wow, w końcu porządne przywitanie, niespotykane.. supperr
Only DD2 polecam, wiadomka nasza perełka tutaj :D a jak wolisz coś ze skinami/skrzynkami to GO MOD’a

:hejka: 

heh1111.png

• Użytkownik
10 godzin temu, mikiii1337. napisał(a):

eterku my sie znamy

znamy sie bracie, znamy sie doskonale

9 godzin temu, Dusia napisał(a):

Wow, w końcu porządne przywitanie, niespotykane.. supperr
Only DD2 polecam, wiadomka nasza perełka tutaj :D a jak wolisz coś ze skinami/skrzynkami to GO MOD’a

:hejka: 

No wiesz... myślę, że wypada się przywitać w ładny sposób, zwłaszcza, że sam nie lubię jak wszystko jest bez ładu i składu na forach (specjalnie podkresliłem, że na forach, bo już na dc to jest jak jest XD)

Co do DD2, to wczoraj obczaiłem, a na go moda, nie wiem czy jestem psychicznie gotowy... już wystarczająco nerwów straciłem na prawdziwej dwójce, skrzynkach i skinach... (nawet dziś XD) Tak serio, to obczaję później, jeśli jest git zrobiony, to może i tam się zasiedzę.

• Stały Bywalec

Siema

• Junior Admin
Junior Admin

Cześć

• Zasłużony

PRZYWITANY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]