Użytkownik RambriMuramedow Opublikowano 8 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 Nick z CS: Rambrimuramedow Admin banujący: h0w?! | (nie moge go znalesc by go oznaczyc tu) Serwer: dd2 cs1.6 Data zdarzenia: 08.05.2025r. Steamid: gram na non steam Opis sytuacji: moim zdaniem dostalem bana nie slysznie bylem na gali i pikowałem zabiłem chyba dwóch pestkami admin o nicku hexo uznał że mam cheaty. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): nie ma jak wstawic jak wchodze w link mam bląd Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie posiadam Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 8 Maja 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 nie ośmieszaj sie z tym odwołaniem... przeskakuje Ci nawet na członków drużyny, ogladałem demko z HLTV bo ponoć swojego nie masz, żegnam odpała oziemble 2 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 8 Maja 2025 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2025 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi