Użytkownik∙ Marves Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Wchodzi szkot do pociągu z dużym workiem na plecach. Podchodzi konduktor: - Musi pan zapłacić za bagaż - Wychodź synku i tak trzeba zapłacić - Ile będzie kosztował przejazd pana samolocikiem do Edynburga? - pyta szkockie małżeństwo. - Mogę was przewieść za darmo, jeśli podczas lotu nie powiecie ani słowa! Już po wylądowaniu pilot, który w czasie lotu wykonywał rożne karkołomne akrobacje gratuluje Szkotowi: - No, muszę przyznać, ze jeszcze żadnemu z moich pasażerów nie udało się zachować milczenia w czasie lotu! - A wie pan - przyznaje Szkot - ze w pewnym momencie chciałem krzyknąć! - W jakim? - Kiedy moja żona wypadała z samolotu! W szkockim miasteczku burmistrz otwiera wystawę. Przecinając wstęgę, mówi do zebranych: - Panie i panowie, witam was bardzo serdecznie. A wszystko, co oprócz tego mam wam do powiedzenia, znajdziecie w jutrzejszej gazecie. Szkot właśnie przyjechał z Francji: - I jak było synu w tej Francji? - pyta go ojciec - Bardzo fajnie, tylko ludzie jacyś dziwni strasznie nerwowi - Dlaczego tak myślisz? - Wyobraź sobie pewnej nocy było około 23:30 do mojego pokoju wbiegł jakiś facet, zaczął tupać, skakać, rozbił lampę, krzyczał i wyszedł z pokoju - I co wtedy zrobiłeś? - Jak to co?? Dalej grałem na swojej kobzie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi