Użytkownik hL krisu Opublikowano 18 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Nick: hL | krisu Imię: Kacper Coś o sobie: Jestem nic niewartym bezrobotnym śmieciem i gram w cs'a, bo lubię. Wiek: 20 Doświadczenie: Byłem z kilka lat temu adminem również na serwerze JB Dlaczego Ty chcesz zostać strażnikiem/adminem?: Myślę, że zawsze przyda się pomocna dłoń przy tak okrojonej administracji więc chciałbym wspomóc. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/hL | krisu/UWAGA. Pisze slowo z filtra. Mod sprawdz czy nie reklamuje!.117.42:27140/ Ile czasu możesz poświęcić na serwerze tygodniowo?: 4-5 h Znajomość regulaminu [0/10]: 6 Znajomość moda JailBreak [0/10]: Zależy w jakim sensie grać to grałem na wielu serwerach JB jak i również prowadziłem wiele razy osobiście uważam, że moją znajomość wyceniam na 7 Składka (TAK/NIE): TAK Znajomość AMXX [0/10]: Jeśli chodzi o stricte komendy adminowe i te sprawy to dawno byłem więc bym musiał odświeżyć pamięć, a jeśli chodzi o inne sprawy to cienki Steam ID?: STEAM_0:1:563010652 Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Discord: krisu1918 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi