Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 15 Lutego 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Witam , dostałem przed chwila bana ssy , wstawilem normalnie itp , dostałem ub i za chwile perm za anty ss. Moze ktos ocenic mi te ssy? https://www80.zippyshare.com/v/Kir8MMkF/file.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zeus401 Opublikowano 16 Lutego 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Kolego jak może ktoś zobaczyć czy czy ssy sa czyste Anty ss działa na tej zasadzie ze po mimo włączonego czita robi ci czyste ssy i nie ma jak ich sprawdzić czy sa podrobione jak są czyste a ty dalej będziesz grał na wspomagaczu jedyne wyjście to przegląd demka w danym momencie robienie ssów bądź całe demko . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ;ddd Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nie mam anty ssa. tak stwiedzili na sieci i wysmiałem ich Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 17 Lutego 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi