Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ROZWIĄZANY] Banowanie na zakres?

Juliusz.C.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Opis błędu: Co to za banowanie? Ktoś wgrał jakieś gówno do banowania po zakresie? Nie szkoda wam nowych graczy, którzy nie zarejestrują się na forum, tylko wyszukają inny serwer? I proszę o NIE ZAMYKANIE tematu bez potwierdzenia, że problem zniknął. Jak problem zniknie, to sam dodam post, że problem rozwiązany. Ale widocznie nie jest rozwiązany, skoro nie tylko ja mam z tym problem. Ilość graczy była 13, następnie wzrastała do 18. Mimo to nie mogłem wejść z poniższego powodu.

Miejsce występowania: Only dd2

Screen/nagranie: 

OnNewUrlLaunchParameters
Playing Startup Videos...
NET Ports:  server 27015, client 27005
Server IP address 192.168.8.191:27015
Connecting to 54.38.58.82:27015...
You have been banned from this server.

Retrying 54.38.58.82:27015...

Retrying 54.38.58.82:27015...

Edytowane przez Juliusz.C.
  • Lubię to! 1

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• VIP
VIP

Pozwolę się wypowiedzieć wielokrotnie dostawałem bana nawet po 30 minut za to, że chciałem wejść na serwer, nie ukrywam, że bardzo to denerwowało, ale od jakiegoś dłuższego czasu u mnie to już nie występuję, ale dla nowych graczy może być to jako "odrzucenie" i stracenie grajka :)

• Użytkownik∙

Przecież to zwykły ban za flood, wystarczy nie spamować connecta przy full serwerze. Jest to chyba najstarsza mechanika anty-ddos i pokrewne, dostępna w CS. Wgrana jest w samym silniku więc HLDS banuje sam z siebie (z tego co kojarzę można kilka rzeczy ustawić w cvarach, ale głowy sobie uciąć nie dam, bo już dawno w 1.6 się nie bawiłem); Szkoda to mi ludzi, którzy nie wiedzą jak coś działa, a piszą temat aby się wyżalić, zamiast poświęcić te kilka minut i poszukać informacji aby się doedukować. Ten system działa NA KAŻDYM serwerze od co najmniej 20 lat i ludzie potrafią nie dostawać bana. skill issue ¯\_(ツ)_/¯

• Super 1

"  0111 0001 . 0010 K 0111"

• Użytkownik
5 godzin temu, 71. napisał(a):

Przecież to zwykły ban za flood, wystarczy nie spamować connecta przy full serwerze. Jest to chyba najstarsza mechanika anty-ddos i pokrewne, dostępna w CS. Wgrana jest w samym silniku więc HLDS banuje sam z siebie (z tego co kojarzę można kilka rzeczy ustawić w cvarach, ale głowy sobie uciąć nie dam, bo już dawno w 1.6 się nie bawiłem); Szkoda to mi ludzi, którzy nie wiedzą jak coś działa, a piszą temat aby się wyżalić, zamiast poświęcić te kilka minut i poszukać informacji aby się doedukować. Ten system działa NA KAŻDYM serwerze od co najmniej 20 lat i ludzie potrafią nie dostawać bana. skill issue ¯\_(ツ)_/¯

Co ty pierdzielisz. 1 raz wszedłem od kilku miesięcy i od razu tak wywala mnie. A było na serwerze 13 osób w nocy. Wcale wejść nie mogę, to co jeszcze mi powiesz że ja jestem winien? 

Także tym razem nie trafiłeś.  Nie założyłem tematu bez powodu. Są tu osoby techniczne, to domyślą się co jest 5. Ja do nich nie należę i nie uważam że to mi umniejsza jako człowiekowi. 

Chyba że napisałeś to do osoby wyżej, a nie do mnie- to spoko. 

Edytowane przez Juliusz.C.
Korekta

beemke-bmw-kupujesz-bo-chcesz-byc-kims-p

• Właściciel
Właściciel

baner_moderacyjny.png

• Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]