Spamer Strefoboxa ST Seba TD Opublikowano 21 Maja 2025 Spamer Strefoboxa Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 {Q&A} @ Krzysiek 1. Dlaczego Poznan? - No dlaczego? Mój Dziadek był z Mazur i trafił tutaj do wojska. Tak poznał moją Babcię i później mieli dwóch Synów z czego jeden jest moim Ojcem Został w Poznaniu dlatego jestem Poznaniakiem ;] 2. Dlaczego jeździsz tramwajem? - Bo lubię . Jak zatrudniałem się w MPK Poznań to nie organizowali kursów na prawo jazdy na autobus. Zrobiłem sobie później sam kat. D 3. Dlaczego @ FunnyPuma był twoim dilerem na obszarze Podlasia? Nie było lepszych? - Dałem mu się namówić i to był błąd. Częstował później Mudżinów za free 4. Dlaczego taki gangus jeździ passatem? - Zaraz tam gangus...No tak się trafiło. Miało być niespawane jak na Podlasiu i nie kręcone. No i się trafiło 5. Dlaczego tede ... ? - Kurą jest?! Na to odpowiedź znają wszyscy faniRyszarda 6. Słuchasz rysia? - Lubię. Moja Żona nawet ma autograf 7. Grałeś w tibie? - Bądźmy poważni...raz i wyłączyłem po 10 minutach. 8. Wolisz się napierdolic czy degustować? - Wiek już nie ten, żeby mieć w głowie "Misję Afganistan". Poza tym nie wypada głowie rodziny 9. Jedziesz tramwajem, widzisz na torach Kaczyńskiego i Tuska, co robisz? 😂 - Włączam dzwonek, długie i wycieraczki Jak coś jeszcze wymyślę to dopisze - No nie wymyśliłeś nic więcej @ Superka 1. Do ilu najwięcej rozpędziłeś tramwaj? - Do 78 km/h z górki, bo pojazdy komunikacji miejskiej mają ograniczniki na 70 km/h. 2. Czy bilety będą tańsze? - To już trzeba pytać władców miasta Poznania 3. Jaki jest koszt schabowego z ziemniakami i mizerią? - Dla @ FunnyPuma @ Uriasz@ paczajonovicznie będzie za darmo. Nie wiem czy ich będzie stać na tak wykwintną kuchnię. Trzeba się cenić 4. Gdzie byleś w ostatnie wakacje? - Niedaleko. Nad Polskim morzem w Ustce. 5. pijesz kawę z mlekiem czy bez? - Nauczyłem się 10 lat temu pić bez mleka. Nie chciało mi się nosić do pracy całego majdanu kawowego. Tak jeden słoiczek z kawą, kubek i zalewam w pracy. Ale lubię kawę z mlekiem. @ MR.KITTY 1. Jakie są twoje największe wartości w życiu? - Na pewno zdrowie i szczęście rodziny. Uczciwość która w dzisiejszych czasach zapada w otchłań ciemności tak jak odwaga. Niestety nauczyłem się, żeby ludziom nie ufać. 2. Jakie są twoje najskrytsze marzenia, które postanowiłeś kiedyś spełnić? - Moje najskrytsze marzenie? Jedno się spełniło, zdrowy Syn. A drugie może kiedyś się zrealizuje ale małoprawdopodobne. 3. Czym się interesujesz? - Motoryzacją, komunikacją miejską, piłką nożną, swoim Osiedlem i seksem 4. Palisz papierołsy? -Nie i podziękuję. Szkoda mi zdrowia i pieniędzy. Spróbowałem raz i mi to nie przypasiło. @ >> AXIS << 1. Lubisz seks analny?? - Zapytajmy o to @ FunnyPuma.Jest specjalistą w tej dziedzinie mieszkając w Holandii :KEKW: 2. Dlaczego nie odwiedzasz dd2?? - Nie mam czasu. Pracuję na dwie zmiany i wolę wolny czas spędzić z Synem 3. Lubisz zwierzęta leśne (typu Pies Leśny) ?? - Nie lubię 4. Jechałeś kiedyś tramwajem bez biletu?? - I to nie raz. Polecam tą adrenalinę . W Pradze nawet metrem bez biletu jechałem 5. Można liczyć na jakieś zniżki dla niepełnosprawnych ludzi (dla mnie) jadąc tramwajem?? - Jakbym Ciebie widział to bym Cię nie zabrał 6. Lubisz ser z Podlaski?? -Nie próbowałem i nie zamierzam 7. Jedziesz gdzieś na wakacje w tym roku?? -Jeszcze nie wiemy 8. Jaka jest Twoja największa wada charakteru?? - No jaką może mieć typowy Sebix wadę? Wybuchowość 9. Wysłałeś komuś bliczka z naszego forum?? - Nie rozdaję pieniędzy za frajer. Mnie się nie da naciagnąć 10. Dostałeś podwyżkę w pracy?? Oczywiście. Następna może będzie na jesień @ Juliusz.C. 1. Czy passaty są tak niezawodne jak kiedyś? - Nie mam zdania, nie miałem innego Passata 2. Czy młode koleżanki dalej wchodzą oknami, czy zamykasz szyby na postoju? - Zamykam drzwi i okna ;). 3. Czy do Sebixa nie lepiej pasuje czarne bi em dablju? Miałem dwa BMW, szare E61 i czarne E39 w Mpakiecie 4. Nosisz dresy jak prawdziwy Sebix? - Nope, nie lubię. Chociaż za małolata miałem spodnie "Hooligans" :KEKW: 5. Czy serial "Miodowe lata" nie był o Tobie? - Niestety nie ale można by takowy nagrać. 6. Czy wszyscy tramwajorze to kolejorze? - Nie. Ale znam takich z tramwaju przerzucili się na kolej 7. Czy fani Lecha piją Lecha? - Tak. Kiedyś była wojenka o to. 8. Co polecisz odwiedzić w Poznaniu? - Poznań nie jest jakimś turystycznym miastem, chociaż widziałem grupy azjatyckie zwiedzające te miasto xD 9. Czy Poznanianki lubią śląską, czy wola berlinki? haha - Nie mam pojęcia 10. Czy tramwajarze mają również awaryjną butelkę której wypierają się @ Krzysiek i @ FunnyPuma ? - Nie. Jak mi się chcę to idęna pętli i wyjadę nawet opóźniony 11. Co dzwoni częściej? Dzwonek w podstawówce, czy ten u Seby w tramwaju? - Wiadomo, że ten w tramwaju. Nie po to go tam zamontowano, żeby nie używać 12. Zamieniłbyś na coś passata? - Nie zastanawiałem się. Wszystko zależy jaka propozycja 13. Chciałbyś wybrać się na wakacje? Jeśli tak to gdzie? - Zwiedzić spokojnie Szwajcarię i Hawaje 14. Co sądzisz o Januszu? - Typowy Janusz z Passata. Stary Podrywacz z wąsem. A na poważnie wydajesz się być spoko 15. Co takiego ostatnio najbardziej Cię ucieszyło? - Staram się cieszyć z najmniejszych rzeczy sprawiających radość i przyjemność mi i moim bliskim 16. Dlaczego taki nick na forum? Kiedyś swego czasu miałem Mondeo MKII w pakiecie ST z silnikiem 1.8 TD :KEKW: 17. Które piwko jest najlepsze? - z najtańszych to Perła Export. A tak lubię kraftowe. 18+. Planujesz powiększenie populacji w mieszkaniu? haha - Narazie nie ale czekamy na Ciebie, bo na @ FunnyPumanie ma co liczyć :KEKW:. Mam nadzieję, że razem z @ SLAVA RUSSIAstworzycie idealną parę ze Strzesyzna mając małego Januszka :KEKW: @ Lotencjusz 1. Czy są takie portale internetowe, które odwiedzasz codziennie? - Chyba Facebook, Tweeter i forum 2. Czy myślałeś kiedyś o zakończeniu swojego życia? - Nie. Mimo trudności w życiu jakie nas spotykają to chyba by było najprostsze co można zrobić. 3. Jakich słów najbardziej w swoim życiu żałujesz? - Dostosowuję swoje zachowanie, poziom i słownictwo do drugiej osoby. Raczej nie. 4. Gdybyś mógł spotkać siebie z przeszłości, co byś sobie powiedział? - Ostrzegłbym o błędach jakie popełniłem. 5. Gdybyś miał się zreinkarnować w zwierzę, to jakie? - Chyba kot albo pies 6. Jesteś prawiczkiem? - No jak? Ja nie @ FunnyPuma 7. Jaki jest twój najdziwniejszy nawyk? - Sprawdzam wszystko po kilka razy przed wyjściem z domu 8. Jaka jest najbardziej szalona odważna próba, którą kiedykolwiek podjąłeś?Podziel się historiami o swoich szalonych wyczynach – bez ograniczeń - Niestety publicznie nie mogę. 9. Jaka jest najbardziej żenująca rzecz, którą zrobiłeś pod wpływem alkoholu? - Rzucałem butelkami po piwie w kolegę 10. Czy kiedykolwiek złapali Cię śpiewającego pod prysznicem? filmu.? - Nie raz. Czego się wstydzić? 11. Ujawnij te grzeszne użycie w rozrywce. - Nie zawsze warto chwalić się swoimi grzechami ;)> 12. Co jest najdziwniejszą rzeczą, jaką ostatnio wyszukiwałeś w Google? - Chyba dokładniejsze informacje na Trzaskowskiego i Nawrockiego, których nie chcą ujawniać Nominuję @ FunnyPuma 3 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 21 Maja 2025 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2025 @ ST Seba TD no nie no, no kurwa no nie! Sebuś.. Ale tibijke to ty szanuj! A co do tuska i kaczki liczyłem, na odpowiedź zamykam oczy i wajcha od predkości na maxa Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2025 A co mi tam mogę podjąć się tych pytań 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lipca 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi