Użytkownik Psycholzakolkiem Opublikowano 23 Maja 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 Nick z CS: Psychol za kółkiem Admin banujący: nie wiem Serwer: DD2 Data zdarzenia: NIE WIEM Steamid: Siemanko ! Wbijam od mordeczki z live na TT na serwer a mi pokazuje że jestem zbanowany. dziwna sprawa może ktoś sprawdzić ? Psychol za kółkiem d-_-b" 126 STEAM_0:0:539329540 0 00:13 45 0 Opis sytuacji: tak jak wyżej Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2025 Żadna blokada nie widnieje w naszym bansie. Spróbuj zrestartować router, jeśli nie pomoże podeślij screenshota z konsoli po próbie wejścia na serwer. // Edit Brak odezwu traktuje jako rozwiązany problem. Gdyby było inaczej zgłoś się w prywatnej wiadomości. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2025 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi